• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarimin Altinda Sivilcelenme Ve Kil Dönmesi Var ??

ağdadan sonra kollarımın altı sivilceleniyor.kıl dönüyor.ne yapmam gerekiyor sizce?

canım epilasyon aletiyle alıyorsan kıl dönmesi yapar bende makinayla lıyorum napayım çok pratik oluyor ama ne yazıkki batık oluşuyor zamanla sana tavsiyem makinayla alıyorsan epilasyondan önce epilasyon başlığını alkol ile temizle dezenfekte eder aldıktan sonra da koltuk altına limon sür biraz yakar ama sizvilceleri geçirir zamanla tüylerin de incelir
sevgilera.s.

biraz yakar ama limon azaltıyor tüyleri
ben koltuk altımda sir ağda kulanıyorum
cooook azaldı hatta bazı yerleri hiç çıkmıyor
ilk seferden beri jilet kullanıyordum
son 3-4 yıldır sir ağda

limon muuuu:)ya çok yakmaz mıııı?

evet canım yakıo baya epilasyondan sonra kıl kökleri açıldığı için hel bir de sürdükten sonra terlersen daha da bir yakıyor ama bu hem kıl köklerini zayıflatıyor hem de cildi pürüzsüzleştiriyor bir de şu bacaklarımdaki kıl dönmesinden kurtulsamsenağlama

biraz yakar ama limon azaltıyor tüyleri
ben koltuk altımda sir ağda kulanıyorum
cooook azaldı hatta bazı yerleri hiç çıkmıyor
ilk seferden beri jilet kullanıyordum
son 3-4 yıldır sir ağda

canim azaltan limon degildir agdanin zamanla aliskanlik haline getirildikten sonra tugleri azaltma ozelligi var muhakkak ondandir sendeki azalma yerimseniben

bencede limon deneme felaket yakar ama bir tanıdığımdan duymuştum sakızla alıyormuş ve azalmış gerçi bünye meselesi

ya kızlar bnmde koltuk altmda ve özel bölgemde oluyo bu sivilce problemi bnmde bunları mı yapmam gerekiyo ?? yoksa başka brşey mi önerirsiniz?? lütfen yardımcı olun..

ya kızlar bnmde koltuk altmda ve özel bölgemde oluyo bu sivilce problemi bnmde bunları mı yapmam gerekiyo ?? yoksa başka brşey mi önerirsiniz?? lütfen yardımcı olun..

ya korkuttunuz şimdi beni..birazdan ilk defa ağda yapıcam koltukaltıma.. ve yarın sabah aşkımla buluşucam.. sivilce batık falan olursa ne hale girerim senağlama

Back