Kollarımı ve Bacaklarımı Kalınlaştırmak İstiyorum

Panspermia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
7
0
benim sorum kol ve bacakları kalınlaştıracak egzersiz önerilerinizi alabilirmiyim? kollarım ve bacaklarım çok ince artk bıktım böyle gözükmesinden ne olur yardım edin cevap bekliycem şimdiden teşekkürler..

e cnm kolların bacakların ince sn kilolumusunkiibilmiyorumkismile kilo alsan onlarda kalınlaşır heralde.hem bacaa bilmem ama kolun zayıfı makbuldür heralde galiba yani zannedersemyerimseniben

benim sorum kol ve bacakları kalınlaştıracak egzersiz önerilerinizi alabilirmiyim? kollarım ve bacaklarım çok ince artk bıktım böyle gözükmesinden ne olur yardım edin cevap bekliycem şimdiden teşekkürler..

panspermia cok tesekkürler ya bu baslik icin bende o d dertzten muzdaripim ya hem zayifim hadi gec onu bide kol bacak vücud hic gelismiyo ya inanirmisin yaz geldi bi bobet bile giyemiyom o bacaklarmn halinden sanki iskelete kiyafet giydirilmis iyyy neyse türkiyeye bi gideyim doktorlar beni bekliyo ha bu arada büyük ihtimak gelisim problemi var kac yasindasn bilmiyrum ama bende cok var ondan:KK70:yasim 18 10 yasndaknn vücudu var:S yardim edinnnnn

ya yokmu bir çare göstern .. aynı şekilde bende kolalrımı değil ama bacakalrımı kalnşatmaısnı isitiyorum.. kızıımın bacakalrı benden kalın:KK43:

panspermia cok tesekkürler ya bu baslik icin bende o d dertzten muzdaripim ya hem zayifim hadi gec onu bide kol bacak vücud hic gelismiyo ya inanirmisin yaz geldi bi bobet bile giyemiyom o bacaklarmn halinden sanki iskelete kiyafet giydirilmis iyyy neyse türkiyeye bi gideyim doktorlar beni bekliyo ha bu arada büyük ihtimak gelisim problemi var kac yasindasn bilmiyrum ama bende cok var ondan:KK70:yasim 18 10 yasndaknn vücudu var:S yardim edinnnnn

canımm bende 18 yaşındayım. ve 45 kiloyum bazen 47ye falan çıkıyorum denemedigim yöntem kalmadı alamıyorum nefret ediyorum bu halimden. bacakları etli butlu kızlara hayran hayran bakıyorum eteğide kotuda çok güzel taşıyolar.. koluma bilezikler olmuyo düşüyo biraz daha kalın olsaydı keşke.. yokmu bi yöntem sen kaç kilosun cnm bu aradA?

X