Kollarımı makineyle alsam

esmer_00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Yer
İstanbul
Kıslar kollarımı makineyle alsam ne olur sizce zararı olur mu ? iz filan olur mu?gamyoncuiremsu

ayyy o acıya nasıl dayanacaksın? ayrıca bence belli olur hoş görüntü olmaz.İnan kollarında tüy olan halini özlersin.Benim yengem çakmakla yakıyordu :jeyyar:

canım kola sürme bence sertleştiriyor çünkü eğer imkanın varsa lazer yaptırsan zaten ucuzladı eskiye göre.. çok sürmez 2 seansta yok olur

canım bence makineyi hiç sürme koluna, eğer rahatsızsan bu konudan, sarartıcı kullan, ben bazen sarartıyorum mesela :D en zararsızı bu

bence de hiç makina kullanma. sir ağda hem acıtmıyor hem de azaltıyor.

bencede sakın alma kesınlıkle bellı olur sımsıyah cıkar alırsanda sonraları :1no2: cok rahatsızsan sır ağdayla aldır benım ablam aldırıyor ara sıra yaz gelınce genelde hıc fark edılmıyor ben ağdayı tavsıye ederım

Ben kollarımı ilk kez makineyle aldım,galibada son kez olacak:))
İlk günler süperdi,sonra tıpki bacaklarda olduğu gibi,kıllar derinin altına gömüldü,pürüzlü,bir görüntü oluştu....2 ayda zor kendine geldi ama bir farkla daha cansız ve soluk renkleri...
Zaten çok değildi....Bir daha almayı düşünmüyorum:))

ben de kollarımı makneyle alıyorum fakat bayagı azaldı ve yumuşacık oluyor bende gayet memnunum fisfisfis

canım batık yapıyor makina çıkarken acayip rahatsız edici oluyorlar ayrıca ilk seferinde kolların kaymak gibi olsa dahi diğer seferlerde bu pürüzsüzlüğü yakalayamıyorsun malesef.
gi kuaföre tertemiz yapsınlar canım sıkıştığın vakitlerde makina ile al derim.
çok tecrübe ettim bunu.

bence hiç aLma eğer aLdırcaksan da lazerLe

ağda ilede olsa epilasyonlada olsa kuaför arkdşm söyledi hem siyah siyah çıkmaya başlıyoo hem sertleşiyo hemde sivilce oluyoo :S bence değmezz

arkadsm da aldırdı kuaförde batık şeklınde çıktı iğneyle kardeşine çıkarttırıyoodu en son:)

kızlar bende makinayla alıyorum yaklaşık 4 senedir,artık alıştım acımıyor.
ufak ufak belirincede hemen alıyorum ve çok rahat ediyorum
öyle alışmışım ki sanki hiç daha önce tüy yokmuş gibi
çünkü bende çok rahatsızdım en sonunda alayım dedim ve iyikide yapmışım şimdi rahatım

bence kullanma. bir arkadaşım vardı sarışın bir kızdı kollarındaki tüyler sapsarı görünmüyordu bile;ama makineyle aldı pürüzsüz görünsün diye... birkaç ay sonra o sapsarı olan tüyler semsert ve renkleri koyulaşmaya başladı :( tavsiyem kol tüylerini makine ile almaman...

bende makinayla alıyorum ve gayet memnunum.

beyaz tenli bi yapım var ona rağmen tavuk gibi yolunmuş hale gelmiyorum. bi kaç dakika sonra geçiyo kızarıklık.

ben makineyle alıyorum
çook uzun düşündüm alsam mı almasam mı diye cesaretimi topladığım bir gün makineyle aldım ilk alışımda biraz ağrıdı ama şimdi alıştım eskiden sakladığım kollarımı şimdi çok seviyorummm....

kollarinda batik ve kil donmesi istemiyorsan makine kullanma canim

Bende makine ile alıyorum. İlk aldığım zaman batıklar oldu ama sonradan öyle birşeyle karşılaşmadım. Şuan kollarımdaki tüyler cansız ve renkleride açık. Bazı arkadaşlarım yaktıklarını ve yumuşacık olduğunu söylediler. Denemeye cesaret edemedim bir türlü.

2009dan bu yana aldırmıştır zaten :D :D :D

Back