Kollarımdaki soyulmalar (acil yardım...)

çok doğal soyulması neden dert ediyorsun ki. benimde soyuluyor gün içerisinde birkaç defa krem sürüyorum sende öyle yap bence başkada çaresi yok zaten.

ya dert etmemek elimde değil çünkü kirli gibi duruyor. Evet galiba bütün günümü krem sürerek geçiricem bu mesajından sonra =)) Sağol önerin için...a.s.

Arkadaşlar denize gidip güneş görünce haliyle bronzlaşan vücudum şimdide soyulmaya başladı..Yüzümde hiçbirşey yok ama yüzden sonra en çok görünen yer yani kollarımda soyulmalar çok kötü görünüyor:1no2::1no2: Hepsi birden soyulmadığı için renk farkından sanki haftalarca banyo yapmamışım gibi :gitme::gitme:Buna acil bi çözüm yolu bilen lütfen paylaşsın yarın sevgilimle buluşacağım ama çok kötü görünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim a.s.

Canım ham ipek kese al, banyoda buharlı ortamda bi süre kaldıktan sonra bi kese yap, kaymak gibi olur walla zemuszemus üstünede nemlendiricini sürdünmü, senden güzeli olmaz walla opuyorumnanaktan

aynı şey benimde başıma geldi.düğüne gidicektim,kollarım iğrenç görünüyordu.bende normalde yapmam ama kollarıma ağda yaptım birde kremledim pürüzsüz oldu.yani en azından kalkan derimi almış oldum.sonradan düzeldi zatenzemuszemus

X