kollarımda kaza izi var zırmparalama operasyonu geçiricem

Miralll

♥ uğraşmam dünümle
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
92
4
36
Antalya
Kolarımda kazadan kalan izler var kısa kolu giyemiyorum insanlar yanlış anlıyor bu duruma çok üzülüyorum Plastik Cerrahi DİLEK ŞENEN DEMİREZ Bana zımparalama olayını önerdi merakla kolarımın düzeleceği anı bekliyorum ve dilek hanımın ününü çok duymuştum iyiki de gitmişim kapıda beklerken hastalarından biriyle sohpet ettik burnunda sorun varmış ve birçok doktora gitmiş hiçbir doktor ameliyata cesaret etmemiş ve dilek hanım başarılı bir amaliyatla hanımefendinin burnunu düzeltmiş burnunda kemik yokmuş bu bahsetiğim bayanın burun düşüyormuş dudak üstüne doğru ama kendi gözlerimle gördüm bayanın burnu süper olmuştu umarım kollarımda öyle muhteşem olur

geçmiş olsun canım.inşallah çok güzel olur kolların. ameliyatın ne zaman?

ya benimde sağ kolumda yanık izi var acaba aynı yöntemi önerrirmi sakıncası yoksa o dr. hanımın ismini veya adresini tel olabilir vermenz mümkün mü dür

kusura bakma canım soruna çok geç döndüm uzun zamandır girmiyordum siteye antalyada bu doktor eğitim ve araştırma hastanesinde plastik cerrahi uzmanı adı dilek ama soyadını hatırlamıyorum malesef

çok gecmıs olsun cnm tam olarak nasıl bir operasyon benm kolum kesilmıstı dkiş izi var bunda işe yarar mı acaba

dilek şenen demirez yazmışsın ilk mesajında ama daha sonrasında hatırlamıyorum demişsin enteresan ... o kim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…