Kollarıma hamam otu tozu denedim işte sonucu..

nniillaayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
20
1
86
Bursa
Kızlar hamam otunun jilet etkisi yaptığını okumuştum bende bi deneyeyim denemediğim kalmasın dedim.Kollarıma denedim sert sert ertesi güne çıkmaya başladılar.fakat yarısı çıktı inanın 1 ay oldu hala aynı.eskisine göre biraz sert çıktı fakat yarısı çıktı inanamadım.bi daha kollarımı almama bile gerek yok.

ben köklerinden aldıktan sonra surmek daha etkıli dıye biliyorum denedım ama bıraktım faydası oluyo gercekten

arkadaşlar hamam otu yağı konusunda bir fikrim yok ama sulandırıp krem gibi kullandığınız hamam otunu lütfen kullanmayın zira adının aksine ot felan arsenik gibi zehir ve kükürt gibi solunması çok tehlikeli içerikleri barındırıyor lütfen sağlığınız için kullanmayın
Kanal 7 Ana Haber Hamam Otu Nedir? - YouTube
videoyu izlediğinizde bana hak vereceksinizdir.tamam bir bayan için tüysüzlük çok önemli ama sağlık kdr deil dimi

Ben eskiden denemiştim hamam otunu çok kötü kokuyor banyoya giremiyordum o gün tekrar. Azalttı gibi biraz ama 1 günlük tüysüzlüğü napayım. Sir ağda da azaltıyor.

Koluma hiçbirşey uygulamamıştım daha önce.
Bu hamam otu yağını kullandım. Ve dediğiniz gibi daha sert çıkmaya başladı. Çok üzgünüm şuan.
Ayrıca devam kullanmak istemiyorum. Doğal diye tercih etmiştim. Ancak şuan düşündürüyor artık beni bu konu...

Acaba hiçbir şey kullanmasanız bir daha nasıl görünür? Bir kere bile alındığı belli olur mu yoksa bir süre sonra normale mi döner?

ben devamlı normal sir ağdayla aldırıyorum ne azalttı ne çoğalttı aynı duruyo değişiiklik yok en iyisi yine sir ağda bnece kızlar. bi kere çoğalınca geri dönüşü olmuyor çünkü

kızlar hamam otunu birkç kez denedim bi faydasını görmemiştim kısa süre kullandım çünkü. fakat geçenlerde türkiye aktarlar ve baharatçılar der. başkanı ayhan ercan hanımları hamam otu konusunda bile uyardı ki bırakın yağını....1-2 yıl önce de hamamda bundan dolayı zehirlenenler oldu ölen bir kadın da vardızararsız olsa o kadın hayatını kaybeder miydi?bence kullanmayın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…