Kollarım pütür pütür kızarıklık var...

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.239
4.985
Kollarım pürüzsüz değil son zamanlarda daha çok arttı isiliğe benziyor pütür pütür ve kızarık böyle olan bununla ilgili doktora giden var mı ? Pazartesi gününe randevu aldım fakat gidipte geçmeyen kişiler olduğunu duyuyorum hep böyle mi olacak kollarım tuzlu su biraz rahatlatıyor sonra yine aynı 🫤

Hastanede alerji bölümü var mı? Varsa ona da randevu alın belki alerjik bir durumdur. Geçmiş olsun.
Benim ilaçlı havuzdan çıkınca olur genelde. Kırmızı minik minik sivilce gibi ama değil değişik bir şey :)) Çok güneşli havalarda kabarcıklar oluşabiliyor vücut için ayrı güneş kremi kullanıyorum artık. Şimdilik iyiyim bakalım :)

Doğduğumdan beridir var bacaklarımda ki azaldı nisbeten. Yumuşak kese ile keselenmek azaltıyor. Bir müddet sonra yine çıkıyor tabi bir çözüm bulamadm ben başka.

Kollarım pürüzsüz değil son zamanlarda daha çok arttı isiliğe benziyor pütür pütür ve kızarık böyle olan bununla ilgili doktora giden var mı ? Pazartesi gününe randevu aldım fakat gidipte geçmeyen kişiler olduğunu duyuyorum hep böyle mi olacak kollarım tuzlu su biraz rahatlatıyor sonra yine aynı 🫤
Aynı sorun bende de var ve gögüslerime kadar bulaştı artık :KK43: ben de randevu alacağım umarım düzelir...

Doğduğumdan beridir var bacaklarımda ki azaldı nisbeten. Yumuşak kese ile keselenmek azaltıyor. Bir müddet sonra yine çıkıyor tabi bir çözüm bulamadm ben başka.
Keseleniyorum ama yok bakalım doktor ne diyecek meraktayım görüntü olarak kötü duruyor 🫤

Keseleniyorum ama yok bakalım doktor ne diyecek meraktayım görüntü olarak kötü duruyor 🫤
Atopik ciltlerde öyle oluyor. Kıl kökü iltihabı gibi bir şey. Düzenli nemlendirme ve temizlik ile geçiyor. Oğlumun öyleydi. Düzelene kadar sivilce kremi, atopik ciltler için nemlendiri şeklinde yaptım. Geçti. Şimdi ara ara nemlendirici sürüyorum.

Üre içerikli krem kullanın. Duştan sonra tüm vücudunuza sürün düzenli kullanınca etkisini göreceksiz 🌼

Bende de aynı sorun bardı yıllarca kese bs yaptım ama yeniden çıkıyordu glutene alerjim olduğu çıktı gluteni kestiğim ilk hafta düzeldi artık hiç yok sizde bi araştırın derim ki zaten belirtilerinden biri de bahsettiğiniz sorunlardan bir tanesi

X