Kollarım kabardı :(

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.770
Puanlar
333
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Bu gün ilk kez kol kıllarımı aldırdım ve akşamına kollarımda hafif kabartılar oluştu bu normal mi sizce ilk defa aldırdığım için falan mı böyle oldu :(

Ağda ilemi normaldir düzelir kızarık kabarık şeklindemi hassas cilt demkki

Bazı kişilerde olabiliyor..Krem sürdun mu? Sürmedi isen evde hangi krem var?

Normaldir.. Hassas bir cildin var demekki bepanthen varsa sür iyi gelir

Normal kremini sur bol bol ilk aldirmissin bi de:KK51:

evet ağda ile alındı kızarık ve kabarık
Hım geçr hala duruyormu azalma olmadımı tabi ne zamn aldıysanız nenlendirici yada yoğurt sür acı yanık Hissinide kızarıklığı da alır

Normal kremini sur bol bol ilk aldirmissin bi de:KK51:

korktum ama herkes normal diyor biraz içim rahatladı açıkçası nemlendirici sürsem mi diye düşündüm ama ne olur ne olmaz diye sürmedim yarın sabah bir eczaneye gidip krem alayım en iyisi saolun :)

korktum ama herkes normal diyor biraz içim rahatladı açıkçası nemlendirici sürsem mi diye düşündüm ama ne olur ne olmaz diye sürmedim yarın sabah bir eczaneye gidip krem alayım en iyisi saolun :)
Canm sur nemlendiricini korkma biseycik olmaz

Bende olur aynısı.Ağda alerji yapıyor eğer bir saat içinde filan geçmediyse seninki de öyledir nemlendiriciyle filan olacak iş değil o eğer alerjiyse.Benim aile hekimim bir krem vermişti çok işe yaradı ismini hatırlamıyorum bu saatte aramayım da geçmezse istersen yarın yazarım

Merhaba arkadaşlar,
Bu gün ilk kez kol kıllarımı aldırdım ve akşamına kollarımda hafif kabartılar oluştu bu normal mi sizce ilk defa aldırdığım için falan mı böyle oldu :KK43:

Ben her defasında aynı problemi yaşıyorum. İster kol olsun ister bacak olsun ağdadan sonra kıpkırmızı olup kabarıyor ve kaşınıyor. En az 3-4 saat su değdirme. Bi de tavsiyem bepanthen al. Ağdadan 1saat sonra filan sür, bana iyi geliyor. Ertesi güne geçmiş oluyor kırmızılıklar

benimde cildim çok hassastır yıllardır ağdayla alamama rağmen genede kabarır kızarır çareyi bebek pudrasında buldum :KK49:
sürüyorum güzelce her tarafa bembeyaz oluyorum ve sabaha mis :KK49:

Bende olur aynısı.Ağda alerji yapıyor eğer bir saat içinde filan geçmediyse seninki de öyledir nemlendiriciyle filan olacak iş değil o eğer alerjiyse.Benim aile hekimim bir krem vermişti çok işe yaradı ismini hatırlamıyorum bu saatte aramayım da geçmezse istersen yarın yazarım

tamam çok iyi olur olmadı bende yarın aile hekimine giderim çok saolun

Ben her defasında aynı problemi yaşıyorum. İster kol olsun ister bacak olsun ağdadan sonra kıpkırmızı olup kabarıyor ve kaşınıyor. En az 3-4 saat su değdirme. Bi de tavsiyem bepanthen al. Ağdadan 1saat sonra filan sür, bana iyi geliyor. Ertesi güne geçmiş oluyor kırmızılıklar

Arkadaş yazmış canım. .Sana iyi gelir mi bilmem ama ben evden eksik etmem kendisini:KK48:Geçmiş olsun..

Back