• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kollardaki Sivilcelenmeler Icin Onerileriniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
M

MeDuSa

Ziyaretçi
kızlar kollarımda tavuk tüyü gibi sivilce gibi bişeyler var kırmızı kırmızı herkes alerjimi oldun die sinir etti Çok üzgünüm çoook
doktora gittim kalıtsal ama peeling önerdi onu kullan dedi neyse oda 56ytl'ymiş sigortada ödemio alamadım
benim gibi başı bu küçük lekelerle belada olan varsa ve çaresini bilen varsa daha ekonomik olarak yani söyleyebilirmi????
bazılarının içinden sivilce gibi irinde çıkıo ne olduklarını anlamadım doktor yabancı bişi dedi ben anlamadım benneyaptımki
o ilaçta kesin çözümmü bilmiom ya napcam şaşırdım :sm_confused:

Onlardan yıllardır bende de çıkar.. bide ben beyaz tenliyim yazın kolsuz giyinmek kabus gibi.. yıllar önce cilt doktoru eczanede hazırlattığı bi losyon sürdürdü bana, kireç gibi beyaz ve iğrenç kokulu bişeydi her gece sürüyodum onu bi işe yaramadı.. Benim tavsiyem devamlı temiz tut her gün sabunla lifle bastırarak yıka, mümkün olduğu kadar peeling yap ve en önemlisi sakın oynama iz kalıyor...

Benimde kabusum onlar, sırtımda ve bel bölgemde de var ama kollarımdaki kadar değil.
Her banyoya girdiğimde keseliyorum önemli ölçüde gidiyorlar, ne yaparsan yap geçmiyor onlar, ablamdada var malesef, onlarla yaşamyı öğrendim artık ben.
Küçüklüğümden beri doktora gidiyorum ama losyon veriyorlar bi halta yaradığı yok.

ben de beyaz tenliyim canım bende de var.. :(:( hele suratıma oranla direk kireç beyazı kalıyo kollarım bana da soruyolar hatta babam bile geçen sordu ne yaptın koluna kızım diye sinir oldum :@ hergün lifle yıkamak olayına katılıyorum birisi daha demişti bana.. çünkü onlar yazın sıcaktan terlemekten falan da oluyo aslında esmerlerde de oluyodur da görünmüyodur