• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kollara soprano buz lazer

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Lazer epilasyon yaptırıyorum ama kol hariç.. kol için biraz riskli diyorlar çünkü.. ama soprano buz lazer için ince kıllara da etkili diyorlar bu nedenle kollarıma buz lazer yaptırmayı düşünüyorum.
Kollarına denemiş olanlar varsa paylaşabilir mi ?

Son düzenleme:
Lazer epilasyon yaptırıyorum ama kol hariç.. kol için biraz riskli diyorlar çünkü.. ama soprano buz lazer için ince kıllara da etkili diyorlar bu nedenle kollarıma buz lazer yaptırmayı da düşünüyorum.
Kollarına denemiş olanlar varsa paylaşabilir mi ?
Yuzume yaptirdigim icin biliyorum ince tuyleride dokuyor. Kollara en mantiklisi soprano

Arkadaşımız işe yaradığını söylemiş ama hala tedavi sürecinde mi sormak gerek, tedavi bittikten 6-12 ay sonra ortaya çıkıyor, sonucunda üzülmeni hiç istemem, sor soruştur derim kollarım benim çoğaldı alexsandriteda, lazer farklarına da çok inanamıyorum... Umuyorum ki çözümü bulur savaşı açarsınız lanet tüy kıllara :silah:

Arkadaşımız işe yaradığını söylemiş ama hala tedavi sürecinde mi sormak gerek, tedavi bittikten 6-12 ay sonra ortaya çıkıyor, sonucunda üzülmeni hiç istemem, sor soruştur derim kollarım benim çoğaldı alexsandriteda, lazer farklarına da çok inanamıyorum... Umuyorum ki çözümü bulur savaşı açarsınız lanet tüy kıllara :silah:
kollara yapmayı hiç istemiyorlar zaten riskli bölge diyorlar artar yayılır diyorlar o yüzden girmedim o riske

buz lazeri bende çok merak ediyorum. Ama yüz için istiyorum. Kollara şuan alexsandriteda ile yapılıyor benim ve henüz 2. seansım tamamlandı.

Alexandrite kol bolgesinde yanlis secim. Ince tuyleri tetikler cunku. Erkek kolu gibi olsa neyse. Hata yapmissiniz.

buz lazeri bende çok merak ediyorum. Ama yüz için istiyorum. Kollara şuan alexsandriteda ile yapılıyor benim ve henüz 2. seansım tamamlandı.
Yuz bolgesine yaptiriyorum. Simdilik cok memnunum. Pazartesi gunu 3 seans 3 kontrol bitmis olacak. Cimbizi aynayi elime almadan evden disari cikamayan biriydim. Kalinlar inceldi bile cikmayan yerlerde var.

Yuz bolgesine yaptiriyorum. Simdilik cok memnunum. Pazartesi gunu 3 seans 3 kontrol bitmis olacak. Cimbizi aynayi elime almadan evden disari cikamayan biriydim. Kalinlar inceldi bile cikmayan yerlerde var.

Yüzümde tüyler var ama hiç almadım henüz. Bakınca beni rahatsız ediyor. Ama erkek gibide durmuyor. Bu yüzden cok kararsiz kaldim. Yüze yaptirirken boyun ve ense kısmı uyarilan orada da cikan cok kisi olmuş. Ama buz lazeri yeni duydum dedigim gibi burada da yok. IPL gibi bir seyse geri cikarsa diye tereddütteydim açıkcası.
Fakat kollarim erkek gibi simsiyahti. Alex ile memnun kalacagimi düsünuyorum. Cünku kil yapisi benim gibi olup memnun kalan cok kisi ile görüstüm.

Bu yazı bir atlatayım önümüzdeki kışa dogru düşünüyorum buz lazeri o zamana senin seanslarinda ilerlemis olur sanirim. Bronzlasma vs buz lazerdede önemlimi

Yüzümde tüyler var ama hiç almadım henüz. Bakınca beni rahatsız ediyor. Ama erkek gibide durmuyor. Bu yüzden cok kararsiz kaldim. Yüze yaptirirken boyun ve ense kısmı uyarilan orada da cikan cok kisi olmuş. Ama buz lazeri yeni duydum dedigim gibi burada da yok. IPL gibi bir seyse geri cikarsa diye tereddütteydim açıkcası.
Fakat kollarim erkek gibi simsiyahti. Alex ile memnun kalacagimi düsünuyorum. Cünku kil yapisi benim gibi olup memnun kalan cok kisi ile görüstüm.

Bu yazı bir atlatayım önümüzdeki kışa dogru düşünüyorum buz lazeri o zamana senin seanslarinda ilerlemis olur sanirim. Bronzlasma vs buz lazerdede önemlimi
Yapiliyor diyorlar ama. Sen yinede bronzlasmamaya calis. Lazerin tedavi seyrini bozar uzatir.

Alexandrite kol bolgesinde yanlis secim. Ince tuyleri tetikler cunku. Erkek kolu gibi olsa neyse. Hata yapmissiniz.

Etkili olamamasının birçok nedeni olabilir bilemiyorum belki yaş itibariyle erken gitmiş oldum 22 yaş sonrası gitmeli diyenler var, bazılarında erkek kolu gibi olmasa bile işe yarıyor o da çok ilginç bende ne yararı ne zararı oldu üst koluma kadar çıkma aptallıklarını saymazsam yani :( siz henüz yeni yaptırıyorsunuz umuyorum işe yarar ve umut olursunuz buraya lütfen lazerden sonra 1 sene bitimindeki sonuçlarınızı yazın yeni geldiği için çok fazla deneyim mevcut değil sizi takip ediyor olacağım, inşallaj bu sefer :dua:

Etkili olamamasının birçok nedeni olabilir bilemiyorum belki yaş itibariyle erken gitmiş oldum 22 yaş sonrası gitmeli diyenler var, bazılarında erkek kolu gibi olmasa bile işe yarıyor o da çok ilginç bende ne yararı ne zararı oldu üst koluma kadar çıkma aptallıklarını saymazsam yani :KK43: siz henüz yeni yaptırıyorsunuz umuyorum işe yarar ve umut olursunuz buraya lütfen lazerden sonra 1 sene bitimindeki sonuçlarınızı yazın yeni geldiği için çok fazla deneyim mevcut değil sizi takip ediyor olacağım, inşallaj bu sefer :dua:
Benim 4.ncu seans bitti simdilik genital altinda az bisi var oda nemli bolge oldugu icin. Popo arasi ve gobek cizgisi bitti diyebilirim. Tabi duzenli yaptirdigim icin cikmiyorda olabilir. Yasimdan dolayida avantajliyim. Ekim basinda 8.nci seansimi bitirmis olacagim. Yilbasina dogru kesin sonucu yazarim. Oglumda yaptiriyor oda 22 yasinda henuz erken dedim ama dinletemedim. Bu yaslarda hormonlar tavan cunku. Kollar.koltuk alti. Tum gogus ve tum bacak. Kol konusunda oglumda tereddutlu.

Merhaba ben de oldukca sarı tuylere sahıp bırıyım..diger lazer turleri malesef tuylerımı gormedıgı ıcın buz lazerı duyar duymaz kosa kosa buyuk umutlarla gıttım.lazer seanslarına gıren bayan buz lazerın alex gıbı guclu olmadıgını daha uzun surede sonuc alındıgını acıkca soyledı.ancak ben kollarımdakılerın azalmasına bıle razı oldugumdan hemen evet dedım.lakın hıc bır degısıklık olmadı .paketımı ıptal ettım malesef.daha sonra baska bır estetısyen buz lazerın koyu renklerı bıle dokmedıgını soyledı.kesınlıkle tavsıye etmıyorum param da umutlarım da bosa gıttı☹️

Benim kollarımda tüyler ince ama koyu renkli olmasına rağmen işe yaramadı hatta daha da yayılıp uzamaya başladı ağdaya geri dönücem galiba

Benim 4.ncu seans bitti simdilik genital altinda az bisi var oda nemli bolge oldugu icin. Popo arasi ve gobek cizgisi bitti diyebilirim. Tabi duzenli yaptirdigim icin cikmiyorda olabilir. Yasimdan dolayida avantajliyim. Ekim basinda 8.nci seansimi bitirmis olacagim. Yilbasina dogru kesin sonucu yazarim. Oglumda yaptiriyor oda 22 yasinda henuz erken dedim ama dinletemedim. Bu yaslarda hormonlar tavan cunku. Kollar.koltuk alti. Tum gogus ve tum bacak. Kol konusunda oglumda tereddutlu.
İyi günler. Konu eski olsada merak etdim ne olduğunu. 1 sene geçmiş. Sonuçlarınızı paylaşa bilirmisiniz?

Back