merhaba kızım 48 günlük doğduğundan beri ne çektiğimi bir ben bilirim.sezaryenim iyileşmeden başladı.bir bebek hiçmi durmaz ya.bağırmaktan ağlamaktan bişey bilmiyor.kaç doktor gititim kolit diyorlar.nuse harveys-zinco-bitkisel çaylar hattaa calpol verdik banamısın demedi yaa.9 saat kucağımda salladım ne uykusu ne susması oldu.kollarım ağrıyor artık.salıncak aldım.olmadı ayağımda salıyorum yok yok yok.çok darlandım yaa.bütün enerjim bitti.biliyormusunuz bebeğimi sevecek zamanım olmadı.habie ağlama.yardım edin
burda okudugum her kolige yazdım
rezene çayı
metsil
birde alman markası bi krem var bebek karın merhemi
baby salbe adı kesinlikle çok iyi geliyor bu krem bulup kullanmalısın
çok teşekkür ederim.metsile bitkisel değil demişlerdi o yüzden kullanmadım.ama çok zor durumdayım kullanacağım.tamam ben çekecem ama bebek o kadar çok ağrı çekiyor ki o bacaklarını bir çekip bir bırakıyor sesine zaten dayanmak mümkün değil.birde bebek asla derin uykusu yok.derin uyumuyor sürekli uyanık Rabbim yardımcımız olsun.l
uyku sorunuda varsa rezene çayınıda kesinlikle al
ve bunlar geçirmezse çayla metsik
kesinlikle krem
ve ayaklarını sıcak tut ben geceleri kızımın ayagına sıcak su torbası koyardım bide
ağlıyorum artık ya hırsımdan sinirimden bugün tam 9 saat kucağımda salladım.iftara çok ısrar etiler gittim neyime benim.oradakiler salladı ya bu kadar olamaz yaaa dengem gittiii yaaa
krem yokmuş getirecek eczacı umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?