kolikli bebek anneleri lütfen yardım

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
41
arkadaşlar bebeim 2,5 aylık ve kolik daha onu hiç dışarı çıkaramadım. aşılar ve gerekli kontroller dışında şöyle bir hava alamadı. çok denedim elimizde ya da arabasında ancak feryat figan 10 dakikada eve döndük. sizde durumlar nasıl? ya çocuğum eve bağımlı olursa sosyalleşmezse?

2. si koliği geçince bu ağalam ve huzursuzluk, kucakta kalma çabası, kendine baktırma alışkanlığa dönüşür mü?
kolik geçse de sürekli mızmızlanan bir bebek mi olur? koliği atlatanlar bebeklerindeki değişiklikleri yazabilir mi?

benım kızımda oyleydı 4ay agladı gazdan dolayı kayınvalıdemle ıkımız mahvolmuştuk uykusuzluktan kuzum koyun gıbı bakar gozumuze saatlerce aglardı:1no2: bız eve salıncak falan kurmuştuk son care cok sukur 4ay surdu sonra gectı oyle sorunlarda yasamadık sonrada yatagına atımı kendı uyurdu kendı kendıne oynar halada oyle kucukken yaramaz olan buyugunce uslu olurmus derler benım kızımda kendı halınde oynar hıc zararı yok

Son düzenleme:
bugün internette uzman tv de bununla ilgili doktor şunları söylüyordu.kolikli bebeklere ortam değişikliği kucak iyi geliyormuş .duş aldırmak sırtını sıvazlamak karnına ılık bir havlu koymak bebeği rahatlatıyormuş.bunları bir dene istersen bide arklı ortamlarda dolaştır evin yada dışarıya çıkarmak gibi son olarakda şunu söylüyordu doktor annesi dıışnda babası da gazını çıkarsın kucağına alıp sanırım bebişler annelere çok naz yapıyo

mrb benim size bi tavsiyem var bizde gaz problemi yaşadık.bütün yolları denedim ama nafile doktorumun bana tavsiyesi üzerine sütümden bi kaç damla çay kaşığına sağıp ikine bi iki damla limon damlatıp içirdim.sonuç süperdi.ister her emzirmeden sonra dene ister sadece gazı olduğunda...kolay gelsin

sımdı geldı aklıma muskat hınt cevizide dıyorlar o nu tatlı kasıgı kendı sutunu sag muskatı rendele ustune cok ıyı gelıyor bırde doktorumuz bıze karnına sac kurutma makınasını tutmamızı suylemıstı elbısesının ustunden tut sakınlesıyor anne karnındakı sese benzıyormuş sackurutma makınasının sesi allah kolaylık versın hersey gecıyor sen stres yaparsan bebegın daha cok aglıyor

canım 1.si sallanan bi salıncakta salla yada ayakta salla
2. fön yada elektrık süpürgesi sesi ,
3. kolık olduğuna kesin eminmisin idrar testi yaptır
4.karnını ov ve sıcak havlu koy
bende kolıklı bi bebeği olan anneyım ne cektiğini bilirim

bunu herkese tavsiye ediyorum çok fazla sıkmadan kundak yapıp emzirerek uyutun kundak yapmak istemiyorsanızzz ellerinden yada kollarından tutunn kendine güveni geliyor ve sakinleşiyorrr zorr valla bu kolik ALLAH yardınız olsunnn

X