Premature Bebekler kolikli bebeğim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

dilamavi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
30
4
286
44
Antalya
arkadaşlar artık çıldırmak üzereyim.ne biçim bir durum buuuuu.işede başladım.ne gündüz duruyoruz ne gece.mucize yöntemi olan varmı???

sakin olmak sabırlıa sevgiyle davranıp bebeği anladığınızı hissettirmek ben gece gündüz tek başıma bakmıştım ameliyatlı halimle bebeğime ama hep onu anladığımı neler hissettiğimi söyleyerek konuşarak gerçekten hissedip onu anladığınızı anlarsa sakinleşecektir lütfen kızmayın ona ...daha çok küçük annesi korkuyor ağrısı var belkide size bişeyler anlatmak istiyor...bebelk için müzüklewr var onları koyun loş ışıkta gezdirin gaz yapmayan yiyecekler tüketin ben aylarca patates havuç et tevuk haşlama yemiştim birde su ve humana...rezene çayı zencefil limon çayı için...zor tabii ama dünyanın en güzel şeyi o...ben hemkend,ime hem bebeğe bakmak zorundaydım kimsem yoktu...eee kaynanayı katmayım dedim o zamanda zor oldu işte ama olsun ben şikayetçi değilim...mamasını değiştirin sıcak suyla bacaklarını yıkayın masaj yapın karnına...bunlar iyi gelir...güle güle sağlıkla büyüsün

Evet mucize bir CD var internetten indirebilirsiniz.Adı da kolik zaten.Anne karnındaki seslerden yapılmış.ınanılmaz etkileniyor bebekler.

canım bende tek başıma bakıyorum
bebeğim 10 gün sonra 3 ayını bitirecek..
bende yumy arkadaşım gibi yediklerime dikkat ettim..hemde nasıl..
su,ekmek,patates yemeği,et,havuç saltası yiyordum
yani okadar dikkat ediyordum ve halen ediyorum..
asla çikolata yeme acayip gaz yapıyor
yiyeceğin şeylere netten bak öyle ye..
walla benim bebeğimin gaz okadar yoğun olmadı dikkat ederek..
böylece rahat ettik ben ve oğlum..

canım yaa benim kızlarda aynı kolik biberonlar, bitkisel şuruplar ve diğer ilaçların neredeyse hepsini denedim bir çözüm bulamadım maalesef

kızlar korkutmak istemem ama kolik olan bebklerde kasık fıtığı çok oluyor bebeğinizin altını değişirken arada kasıklarında bulunan üçgen kısıma hafifçe basın ara ara çıkan top şeklinde bir şey hissederseniz dr söyleyin geçmiş olsun buarada ben bebeklerime bitkisel gaz ilaçlarını kullanıyorum ama 4 tatlı kaşığı demişti dr bana ben onu 6 kez yapıp çay kaşığıyla veriyorum ve beslenmelerinden hemen önce çok işe yaradı debneyin bence

arkadaşlar ben malesef ki bbeğimi emizremiyorum.bu yüzden yediklerimle alakası yok dün gece bir markanın rezene çayını denedik.inanılmaz bir şekilde oğlum dünden beri mışıl mışıl uyuyor.uyanık olduğundada ağlamıyor.bu çayı deneyen varmı?

acaba hangi çayı denediniz humananın rezenesini mi geçen sene yazmışsınız ama benim bebeğimde de inanılmaz bir sancı şikayeti var

Benim bebişimde kolik ti..3 ay sürdü..yaşadığım stresi ancak yaşayan anneler bilir..
şu cd.yi duydum ama biz büyüdükten sonra çıkmış zaten..
Rezene çayı, biberonlar, gazlı bebekler için özel mamalar, bitkisel içerikli damlalar..hepsini denedim..
Belki minimum seviyede faydası olmuştur..
Ama 3-4 ayı atlatması gerekiyor..sonra herşey sütliman..
ışte çoook sabır gerekiyor..birde annenin stresini paylaşacak,onu dinlendirecek yakınları..

acaba hangi çayı denediniz humananın rezenesini mi geçen sene yazmışsınız ama benim bebeğimde de inanılmaz bir sancı şikayeti var

yeni gördüm kusura bakmayın.hipp diye bir marka.(marka adı vermek doğrumu bilemiyorum)rezene çayı ben gerçekten çok faydasını gördüm umarım sizdede işe yarar

Ben ne yediysem kar etmedi. Bebeğim tamı tamına 4 ay boyunca ağladı ve emmeyi reddetti hep. Çünkü her emişinde aniden gaz oluyor ve basbas bağırıp ağlamaya başlıyordu. Bir sürü beşik aldık inanırmısınız. Yeterki rahat etsin , uyusun diye ama olmadı olmadı !!! Sadece battaniyede sallayınca susuyordu. Yatağına koyunca hemen uyanıyordu gene. Normal doğum yapmıştım ve alttan çok uzun bir kesiğim vardı ve hiç yatıp dinlenemedim ve sürekli ayakta olduğumdan ağrıdan ölüyordum. Zaten dikişlerin bir kısmı yırtıldı ve öylede kaldı. Canım kızım 6ayın sonunda tamamen memedende kesti kendini. Aradan 2 sene geçmişti ve benden halen süt geliyordu inanabiliyormusunuz. Okadar çok sütüm vardiki ama kızım ememedi maalesef. İçimde ukte kaldı hep. Şimdi 7 aylık hamileyim inşallah bu kızım kolik olmazda bende bebek sevmenin tadını çıkarırım.

uyku arkadaşı kuzu var netten araştırabilirsiniz yurt dışında ödül almış müthiş bişiy bebeği anında sakinleştirip uykuya daldırıyor.

Hiçbirşey işe yaramıyoraklımı kaçırıyorum sandım bir an 24 saat uyumadan yaşıyorduk sonra bir gün saç kurutma makinesiyle karnı ayakları sıcak olsun dedim baktım sustu amannnnnnnııınnnnn dedim ısınınca susuyor sonradan keşfettim ki hayır saç kurutma makinesinin sesine susuyor gece 3 te hem saç kurutma hem elektrik süpürgesi çalıştırıyodum öyle sakinleşiyordu sadece neler çektim büyüdükçe ağlama kesildi ama uyumama devam etti hala ediyor 3,5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…