kolik ...

askerininLuLuSu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
145
10
26
İstanbul
bayanlar 2 aylık olmak üzere bir erkek yeğenim var yaklaşık 20 günlükten beri akşamları 5-9 arası ağlamaktan mahfoluyo
ağlamak ne kelime dersin bıçaklıyolar :( çığlıklar o biçim elleri çenesi titriyo kıpkırmızı kesiliyo sesi gidiyo artık :(
doktor kolik demiş metsil zinco sab simpleks humana rezene hiçbirisinin faydası olmadı
fön makineside çalıştırıyo çözüm olmuyo..yengem perişan
bütün tahlilleri tertemiz bişeyi yok

acaba bunca ağlamasının titremesinin nedeni koliktenmi bukadar olurmu..
yoksa çocuğa nazarmı değiyo bundanmı ağlıyo acaba çok güzel görenin gözü kalıyo tombulca sapsarı maviş reklam bebekleri gibi

Son düzenleme:
bayanlar 2 aylık olmak üzere bir erkek yeğenim var yaklaşık 20 günlükten beri akşamları 5-9 arası ağlamaktan mahfoluyo
ağlamak ne kelime dersin bıçaklıyolar :( çığlıklar o biçim elleri çenesi titriyo kıpkırmızı kesiliyo sesi gidiyo artık :(
doktor kolik demiş metsil zinco sab simpleks humana rezene hiçbirisinin faydası olmadı
fön makineside çalıştırıyo çözüm olmuyo..yengem perişan
bütün tahlilleri tertemiz bişeyi yok

acaba bunca ağlamasının titremesinin nedeni koliktenmi bukadar olurmu..
yoksa çocuğa nazarmı değiyo bundanmı ağluıyo acaba çok güzel görenin gözü kalıyo tombulca sapsarı maviş reklam bebekleri gibi

biogaia diye bir damla benim oğluma iyi gelmişti. doktorunuza danışıp onuda deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Benimde yeğenim 2. ayını yeni bitirdi. Anlattığınız durumlar bizde de var ve Allah başka dert vermesin çok sıkıntılı bi süreç.

18. gün başladı gaz sancıları. Bizimde akşam 6 gibi başlıyor saat 8 buçuk dokuza kadar

bırakamıyoruz. Metsil'den nurs harvey'e kadar bütün gaz ilaçlarını denedik. Ablam hergün kimyonlu su içti. Acı elma yağıyla

masaj yaptık, fön makinası çalıştırdık açıkcası gaza iyi geldiğini söyledikleri ne varsa yaptık ama pek etkili olmadı ne yazık ki.

Ablamı hala yanlız bırakamıyoruz çünkü bebekte gaz sancısı başladıktan sonra ablam canı acıyor diye daha çok stres yapıyor bu sefer

bebek daha çok etkileniyor. Şuanda yaptığımız en etkili yöntem bebeği elden ele dolaştırmak. En azından ağlamadan 5 dk. falan

durdurabiliyoruz. Doktoru 3,5 aylıktan sonra düzene girer dedi onu bekliyoruz.

Yani sabır ve beklemekten başka çaremiz yok.

Benimde yeğenim 2. ayını yeni bitirdi. Anlattığınız durumlar bizde de var ve Allah başka dert vermesin çok sıkıntılı bi süreç.

18. gün başladı gaz sancıları. Bizimde akşam 6 gibi başlıyor saat 8 buçuk dokuza kadar

bırakamıyoruz. Metsil'den nurs harvey'e kadar bütün gaz ilaçlarını denedik. Ablam hergün kimyonlu su içti. Acı elma yağıyla

masaj yaptık, fön makinası çalıştırdık açıkcası gaza iyi geldiğini söyledikleri ne varsa yaptık ama pek etkili olmadı ne yazık ki.

Ablamı hala yanlız bırakamıyoruz çünkü bebekte gaz sancısı başladıktan sonra ablam canı acıyor diye daha çok stres yapıyor bu sefer

bebek daha çok etkileniyor. Şuanda yaptığımız en etkili yöntem bebeği elden ele dolaştırmak. En azından ağlamadan 5 dk. falan

durdurabiliyoruz. Doktoru 3,5 aylıktan sonra düzene girer dedi onu bekliyoruz.

Yani sabır ve beklemekten başka çaremiz yok.

bizimkiyle aynı doğmuş erkek çocuklarında oluyormuş daha çok bu durum
sab simpleks damla aldımı en iyisi o o bile fayda etmedi bizimkine.bizimkini bi gör titriyo elleri çenesi
hiçbişeyi yok herşeyi temiz çıkıyo çıldırır derecesinde ağlıyo ne gazmış ya hiçbişey attıramıyo çocuğa

birde youtube a kolit bebek müziği yazın çıkan sesin sesini yüksek açıp dinletin azcık bizimki sustu gibi oldu birazda olsa idare eder

bizimkiyle aynı doğmuş erkek çocuklarında oluyormuş daha çok bu durum
sab simpleks damla aldımı en iyisi o o bile fayda etmedi bizimkine.bizimkini bi gör titriyo elleri çenesi
hiçbişeyi yok herşeyi temiz çıkıyo çıldırır derecesinde ağlıyo ne gazmış ya hiçbişey attıramıyo çocuğa

birde youtube a kolit bebek müziği yazın çıkan sesin sesini yüksek açıp dinletin azcık bizimki sustu gibi oldu birazda olsa idare eder

Aynen erkek bebeklerde daha çok oluyormuş bizde tecrübe etmiş bulunuyoruz :) Buarada sab simpleks de verdik onunda bi faydasını göremedik. Gaz ilaçlarının içinde metsil biraz işe yaradı bizde. Her bebeğe farklı ilaç iyi geliyo denemeden anlamıyosun ama biz pes ettik artık sabırla 4. ayını bekliyoruz :74:

Neyse ki az kaldı :97:

Aynı benim bebeğimi anlatiyosun :(( dan simpleks düzenli ayni saatlerde verirsen 3 gun sonra düzelir ben birde cocuk
Muskasi oluyor Doğu'da her cocuğa yaparlar ben muskayi takar takmaz sustu uyudu yavrum

Aynı benim bebeğimi anlatiyosun :(( sab simpleks düzenli ayni saatlerde verirsen 3 gun sonra düzelir.birde cocuk
Muskasi oluyor Doğu'da her cocuğa yaparlar ben muskayi takar takmaz sustu uyudu yavrum

Aynen erkek bebeklerde daha çok oluyormuş bizde tecrübe etmiş bulunuyoruz :) Buarada sab simpleks de verdik onunda bi faydasını göremedik. Gaz ilaçlarının içinde metsil biraz işe yaradı bizde. Her bebeğe farklı ilaç iyi geliyo denemeden anlamıyosun ama biz pes ettik artık sabırla 4. ayını bekliyoruz :74:

Neyse ki az kaldı :97:

aynen canım yaa yengemi arıyorum napıyosun diyorum arkadan bir çığlık senceee diyo :D

kacınılmaz bır surec.malesef anne ıcın de yorucu.ama ınanın bunun bır tedavısı falan yok.zaten bır rahatsızlıkta degıl.sadece bıraz yatıstırabılırsınız.tam 3 ay sabretmek gerekıyor.gercekten sabır.aksam 5 ten sonra kolıgın tavan yaptıgı saatlerdır.kızımdan bılıorum morarana kadar aglıyordu.kolık muzıklerı fln dınlettım sureklı.ben uykuya dalıyordum ama o cın gıbı kalıodu.bio gaia kullandık cok duzenlı olarak.onunda faydasını gorduk.ama 3 aydan sora bıcak gıbı kesıldı aglamalar.bııraz sabır allah kolaylıklar versın

Ayyyy oğlumun ilk aylarına gittim bir anda gündüz;4--8.5 arası gece 2-5arası ağlıyordu 3.katta oturuyorum giriş kattan rahatlıkla duyuluyordu :)) morarıp sesi kısılıyordu 4ay böyle istikrarlı bir şekilde devam ettikten sonra yavaş yavaş geçti

Bebişi böyle ağlayanların Allah yardımcısı olsun.....,

Back