- Konu Sahibi SEVINCDURMAN
-
buzuki orhan,evet denedim cnm.bi süre işe yarıyo o kadar.netten indirmiştim.rezene ver çok iyi gelir.humananın kimyonlu rezenesi gaza çok iyi.bir de doymuyor olabilir mi,benim bebeğim de ilk gece açlıktan hiç uyumamıştı.sütümün az olduğunu annem farketmişti.
neler denedin yazabilir misin belki başka tavsiyede bulunuruz.Soğan,bulgur pilavı taze fasülye,(yeşillikler) SÜT ÜRÜNLERİ,çay,domates, çikolata,uzak dur aklıma gelenler bunlar .Bende de aynı sorun var doktor önerdi .15 gün süt ürünleri diyeti vermişti çocuğun gazı azaldı tekrar başlayınca çocuğun da gazı çoğaldı.aralıksız 7 saat ağlıyor...çıldırmak üzereyim nasıl bir sancıdır bu?herşeyi denedim yok işte geçmiyor!!kaç ay dayanırım bilemiyorum..
Hiç mi yok?Canım benim..İşin zor ama geçicek inşallah.[QUOTE.=creative;9802181]akidem zaten sorun orada bebiek anne sütü almıyor alamıyor...süt yok maalesef..sma bebelac milupa içiyor,rezene çayı,çörek otu suyu,ayaklarına sıcak su torbası,karnına zeytin yağı ile masaj + sıcak havlu vs..aklıma gelenler..zinco ve om x te içiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?