kolik sancıları

ysmndrn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
3
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar

bebeğimin çok gazı var ve geceleri hiç uyumuyor...:( sürekli huzursuz kolik sancısı için Humana antikolik mamasını önerdi doktorum kullanan varmıdır.

canım bizimde kolik çok sıkıntıydı.omix diye bir şurup var gaz giderici.bitkisel tavsiye ederim.birde ayı uygunsa ayaklarını karnına doğru hareket yaptırın.iyi geliyor.mama hakkında bilgimyok fakat gaz giderici bitkisel damlalar bebişleri rahatlatıyor

Benim oğlumda vardı 4 ayınına kadar sürdü doktor bitkisel bir şurup vermişti az da olsa rahatlatıyordu.Biraz uyku yapıyrdu ama en azından rahatlıyordu.Çünkü akşam 6 da başlayıp gece 12 1 kadar aralıksız ağlıyordu....

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için doktorum humana antikoliki önerdi gerçekten ben çok memnun kaldım 3 gün sonra sancıları kesildi şuanda çok rahat bebeğim eğer merak eden varsa gerçekten tavsiye ederim :):)

merhaba bayanlar
2 aylık oğlum var, her akşam 5:30 ağlamaya başlıyor, 1-2 saat sürüyor sonra uyuyor. her akşam aynı saat nasıl oluyorsa. ama 2 aylık olana kadar neredeyse hiç ağlamadı, yani kısa kısa çok az sayıda ağlamışlığı var. sonradan mı kolik oldu bebeğim?? nurse harveys diye bir şurup kullanıyoruz, inşallah işe yarar,şimdilik yaramadı:))

kızım 4 aylık olana kadar çok çektim kolik sancılarından. denemediğim yöntem kalmadı. en çok işe yarayan ise; sabah akşam 6 damla sab simplex damla akşam üstü 6 damla bio gaia damla oldu.

bunun dışında bir çay bardapı kaynar suya 1 çay kaşığı anason atıp soğuyunca günde 5 çay kaşığına kadar içirdim. gaz çıkarıcı hareket de yaptım. azaldı ama kendi kendine sağa sola dönemey başlayana kadar tamamen geçmedi. ne zordur bilirim. Allah sabır versin biran önce geçsin inşallah

kolik...ne günler ne gecelerdi çok iyi bilirim o sancıları tek gereken anne baba sabrı ve zaman.ALLAH kolikli bebek sahibi annelerin yardımcısı olsun..

Back