kolik sancıları çekilmez oldu

first_freedom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
136
1
Bebeğim 56 günlük. Gündüz emzirdikten sonra melekler gibi uyuyan bebeğim saat 19:00 olduğunda çok huzursuz oluyor. Sürekli ağlama, iç çekme...Ne yapacağımızı bilemeden gece yarılarına kadar debelenip duruyoruz denemediğimiz şey kalmadı kolik müzikleri , fön makinesi ,elektrik süpürgesi ,kolik masajları, sıcak su torbası ne varsa denedik ama iki dakika sessizlikten sonra başlayan çığlık çığlığa ağlamak olarak döndü bize sonuç uykusuz geceler, yorgunluktan şişen gözler ve bide o halde işe gitmek çekilmez bir hal aldı sizin bebekleriniz de işe yarayan yöntemler nelerdir paylaşırsanız sevinirim kim bilir belki benim küçük canavarımda da işe yarar...

Bebeğim 56 günlük. Gündüz emzirdikten sonra melekler gibi uyuyan bebeğim saat 19:00 olduğunda çok huzursuz oluyor. Sürekli ağlama, iç çekme...Ne yapacağımızı bilemeden gece yarılarına kadar debelenip duruyoruz denemediğimiz şey kalmadı kolik müzikleri , fön makinesi ,elektrik süpürgesi ,kolik masajları, sıcak su torbası ne varsa denedik ama iki dakika sessizlikten sonra başlayan çığlık çığlığa ağlamak olarak döndü bize sonuç uykusuz geceler, yorgunluktan şişen gözler ve bide o halde işe gitmek çekilmez bir hal aldı sizin bebekleriniz de işe yarayan yöntemler nelerdir paylaşırsanız sevinirim kim bilir belki benim küçük canavarımda da işe yarar...

Bitkisel ilaçları deneyebilirsin, nurse harvey gibi, probiyotik damlalar var bio gaia gibi, ben en büyük faydayı colinoxta gördüm. Çok büyük krizlerinde suya sokuyoruz. Doktorumuz gerekirse günde 10 kere sok korkma dedi, gerçekten rahatlatıyor, ee tabi bi de arabayla gezme var ki sıpalar bayılıyor. Ama en önce sen sağlam dur, çünkü bebekler stresi hissederler ama senin stresini üzüntünü sütle alırlar, hormonların gözü kör olsun. Hep kendini hatırlat GEÇECEK.

Ben anason cayi iciyorum cok huzursuz oldugunda ona da iciriyorum 2tatli kasigi cok rahatliyo butun gece uyuyo.. Benim kizim 2,5 aylik

X