Emmesi çok iyi emme problemi yok çok şükür iyide kilo aliyo. Ama uyuması iyi diyil saatlerce uyur ama kucağımda besikde falan uyumaz. Gecede zaten sabaha kadar yüz üstü kucağımda uyuyo başka türlü ağlıyo. Kundak denemedim bugün onu deniycem yarıda damla Alican bakalım inşallah çabuk geçer çok üzülüyorum ağlamasına
Merhaba bebekli anneler bebeğim her gun aynı saatde ağlıyo susduramiyorum üç aylık oldu hala bitmedi ne zaman bitecek Qazini çıkarıyorum masajda yapıyorum hiç bı faydası yok resmen doğum sancısı gibi ağrı cekiyomus gibi tüm gücüyle ağlıyo.neler yapadiniz siz
Merhaba
1 su bardağı kaynamış suya çay kaşığı ucuyla kimyon koyun 15 dk demleyin.. sonra peçete yardımıyla üstündeki tanecikleri aldırın ve bebeğe 2 çay kaşığı verin
Merhaba
1 su bardağı kaynamış suya çay kaşığı ucuyla kimyon koyun 15 dk demleyin.. sonra peçete yardımıyla üstündeki tanecikleri aldırın ve bebeğe 2 çay kaşığı verin
Kimyon+rezene+anason tohumlarınıkarıştır demle 3dk. 2 çay kaşığı bebeğime veriyorum kalanı ben içiyorum. Atak aaatinden 2 saat önce yapıyorum ve saat 20:00de karanlık odaya geçiyorum sarı gece lambası kullan muhakkak ve sadece senin tenini hissettsin emzir ve uyut ben öyle çözüm buldum 3aylık olcaz 1 aydırböyle yapıyorum hemde gece uykusuna geçmiş oluyor 01:00e kadar uyuyor öyle maşallah