Kolik 😐

Saajan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
2.520
1.264
63
Merhaba bebekli anneler bebeğim her gun aynı saatde ağlıyo susduramiyorum üç aylık oldu hala bitmedi ne zaman bitecek Qazini çıkarıyorum masajda yapıyorum hiç bı faydası yok resmen doğum sancısı gibi ağrı cekiyomus gibi tüm gücüyle ağlıyo.neler yapadiniz siz

Bir çarşafta sallayın karşılıklı birisiyle. Benim oğlum ancak böyle sakinliyordu

3 aydan sonra yavaş yavaş düzeldi. Biraz daha sabır
Bir aylıkken başladı önce kucakda falan sakinlesiyodu büyüdükçe sakinlesdiremiyorum gecede karnı üstüne menim üstümde yatiyo başka türlü uyuyamaz yüzüme bakıb ağlıyo çok üzülüyorum sanki yardım et der gibi

Doktora götürdünüz mü? Bunun için damla veriliyor. Metsil, biogaia gibi..

Doktora götürdünüz mü? Bunun için damla veriliyor. Metsil, biogaia gibi..
Yarın goturcem faydası oluyomu çoğu insan faydası olmuyo diyolar onceler gece 11 de falan agliyodu şimdi git gide daha erkenden ağlamaya basliyo azalması gerekmez mi

Yarın goturcem faydası oluyomu çoğu insan faydası olmuyo diyolar onceler gece 11 de falan agliyodu şimdi git gide daha erkenden ağlamaya basliyo azalması gerekmez mi
Olmaz mı mutlaka götürün tabiki. Rahatlatıyor elbette.

Kundak yapiyor musunuz? Kolikin tek bir cozumu yok malesef. Kundak, beyqz gurultu, sallama, emzik/emzirme denenebilecek cozumlerden. Gaz damlasi da deneyebilirsiniz.

sen de emzırıyorsan kimyon ic gazına etkı eder ben pek kolık de gormedım o yuzden yardımcı olamam ama en azından dene kımyonu :S ona sutunden gecer gazı kolay atar:S masaj yapar gıbı sırtını karnı sıvazlayabılırsın

Kimyon anason çayı içiyorum faydası yok masajda yapiyoru. Karnına sırtına faydası yok

Kundak yapiyor musunuz? Kolikin tek bir cozumu yok malesef. Kundak, beyqz gurultu, sallama, emzik/emzirme denenebilecek cozumlerden. Gaz damlasi da deneyebilirsiniz.
Sancısı olunca emmiyo emzikde hala tutmadı istemiyo emzik. Sallamada ise yaramiyo benim bebemde bir tek damla kaldı onu deniycem inşallah işe yarar

Ne çektim kolikten. 4 aylıktan sonra kolik krizi saatlerimiz bitti çok şükür. Bize sıkıca kundak yapıp çaeşafta sallamak ve o esnada fön pışpış sesi iyi geldi. Damla da kullandım türlü türlü şurup da kendim de içtim bitki çayları ama zaman en iyi ilaç oldu. Şimdi huysuzluk ve sallanma alışkanlığı kaldı malesef

Benimki daha üç aylık tam 4 aymi oldu akşam oldu korkuyorum yine basliycak diye her günde aynı saatlerde basliyo üç ayda birer diyodum.ama daha aynı

Benimki daha üç aylık tam 4 aymi oldu akşam oldu korkuyorum yine basliycak diye her günde aynı saatlerde basliyo üç ayda birer diyodum.ama daha aynı
4 aylık olmasına 5 gün vardı o gece ilk defa krize girmedi çok şaşırdık hatta tesadüf mü dedik sonra bir daha da olmadı. Bizim saat değişkenlik gösterdiyordu ama akşam 8 ile sabaha karşı 4 arasında mutlaka olurdu

Benimkide iki gündür saat 6 dan sonra basliyo normalda 11 den sonraydı daha 3 ay 6 günlük

Benimkide iki gündür saat 6 dan sonra basliyo normalda 11 den sonraydı daha 3 ay 6 günlük
1 ay daha sabret canım, kundağı denemediysen dene bir de bebeğe verilen damlalardan sor doktoruna belki rahatlatır biraz olsun. Malesef çeken bilir çok zor. Peki gün içinde nasıl uykusu emmesi falan normal mi?

1 ay daha sabret canım, kundağı denemediysen dene bir de bebeğe verilen damlalardan sor doktoruna belki rahatlatır biraz olsun. Malesef çeken bilir çok zor. Peki gün içinde nasıl uykusu emmesi falan normal mi?
PP dokuma

Emmesi çok iyi emme problemi yok çok şükür iyide kilo aliyo. Ama uyuması iyi diyil saatlerce uyur ama kucağımda besikde falan uyumaz. Gecede zaten sabaha kadar yüz üstü kucağımda uyuyo başka türlü ağlıyo. Kundak denemedim bugün onu deniycem yarıda damla Alican bakalım inşallah çabuk geçer çok üzülüyorum ağlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…