Merhaba bende 17 ekimde sezaryenle doğum yaptım oğlum oldu.ilk 15 gün herşey iyiydi bir gece bebeğimizin çığlıklarıyla uyandık.ilk çocuğum deneyimsizlik var ne olduğunu anlamadım bile allahtan ablam bizdeydi bebeği sakinleştirdi uyuttu tabi 15 dakika sonra tekrar başladı ve öyle devam etti bu döngüMerhabalar, 11 kasımda Doğum yaptım. Bebeğim 2. Haftadan sonra kolik oldu.sağlık ocağı biogaia adında bi damla verdi. Kehribar kolye de aldım ayak bileğine taktım. Her akşam krizi atlatınca rahatlıyorduk. Gece uyanınca emim yatıyordu. Tabi altını açarsam krize giriyordu yine Uykusu açılıyordu. Fakat 2 gündür gündüz de uyanıksa mızmız ağlıyor. Fön makinası elektrik süpürgesiçok az fayda etti, kapatınca aynen devamkarnını ovdurmayı sevmiyor daha da huysuzlanıyor.
1- kolik bebeği olan ve Farklı önerisi olan var mı?
2- kolik bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? ( bizimki ya omuzda pışpışlanırken ya emerken her gün başka şekilde)
Sinirlerimiz yıprandı artık, bebeğimiz de biz de acı çekiyoruz resmen. O küçücük beden ağladıkça biz çare bulamadıkça yıpranıyoruz.
Çarşafta sallıyorduk biz aylarca da salladık sadece öyle rahatlıyordu. Bir de hamak almıştık hamağa bi ip bağladım yattığım yerden bile saalayabiliyordum. Hamağı söküp gideceğimiz yere de götürüyordukMerhabalar, 11 kasımda Doğum yaptım. Bebeğim 2. Haftadan sonra kolik oldu.sağlık ocağı biogaia adında bi damla verdi. Kehribar kolye de aldım ayak bileğine taktım. Her akşam krizi atlatınca rahatlıyorduk. Gece uyanınca emim yatıyordu. Tabi altını açarsam krize giriyordu yine Uykusu açılıyordu. Fakat 2 gündür gündüz de uyanıksa mızmız ağlıyor. Fön makinası elektrik süpürgesiçok az fayda etti, kapatınca aynen devamkarnını ovdurmayı sevmiyor daha da huysuzlanıyor.
1- kolik bebeği olan ve Farklı önerisi olan var mı?
2- kolik bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? ( bizimki ya omuzda pışpışlanırken ya emerken her gün başka şekilde)
Sinirlerimiz yıprandı artık, bebeğimiz de biz de acı çekiyoruz resmen. O küçücük beden ağladıkça biz çare bulamadıkça yıpranıyoruz.