• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kolik bebeklere hangi biberon???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
bebeğimi sağdığım sütümü biberonla vererek besliyorum. :((( chicco' nun cam biberonunu kullanıyoruz. ama kolik olan bebeğimde aşırı gaz yapıyor. chicco' nun kolik biberonu zaten işimize yaramadı. dr. browns kolik biberon aldık, bu biberonun emziğini çok sevdi. bu defa da gazını çıkaramıyor. gazını çıkaramaması biberondan kaynaklanır mı? bana bir biberon tavsiye edin lütfen.

bebeğimi sağdığım sütümü biberonla vererek besliyorum. :((( chicco' nun cam biberonunu kullanıyoruz. ama kolik olan bebeğimde aşırı gaz yapıyor. chicco' nun kolik biberonu zaten işimize yaramadı. dr. browns kolik biberon aldık, bu biberonun emziğini çok sevdi. bu defa da gazını çıkaramıyor. gazını çıkaramaması biberondan kaynaklanır mı? bana bir biberon tavsiye edin lütfen.

dr. browns bu konuda en iyisi bence.gazını çıkaramamasının biberonla ilgisi olduğunu sanmıyorum.kolikli bebeklerde zaten gaz kolay çıkmıyo sorun bu.bence dr. brawn's dan etkilisini bulamazsın.ben oğlum büyüyünce avent in biberonunu aldım.onu da gaz yapmaz diye sattılar ama süt içerken içi hava doluyo.köpük köpük oluyo.büyüdüğü için sorun olmuyo gaz yapmıyo ama eminimki küçükken işe yaramazdı.

biberondaki baloncukların sebebi bu muydu??? chicco biberonlarda baloncuklar oluyor, demek gaz yapıyor bunlar. ben de "avent mi alsam! " diyordum. demek o da işe yaramıyor.

tabi o baloncuklar gaz yaptığının/yapacağının işaretidir. biberondaki havayı emiyo işte.emziği bırakınca biberon tekrar hava doluyo ve tekrar bebek o havayı yutuyo.dikkat edersen dr brawn's da hiç olmaz köpük.evet aventi de antikolik diye sattılar ama işe yarayacağını sanmıyorum.sen brawn's la devam et boşuna masrafa girme.genelde işe yaramıyolar çünkü.

Son düzenleme:
benim kızım da kolik ki hala geçmiş sayılmaz dr browns bu konuda süper bende hep sağıp verdim zaten bebek kendi gazlı bide ekstra biberondan gaz almıyo çok memnunum. gazını çıkaramamsı biberonla alakasız

merhabalar, benim kızım da kolikti. nice biberonlar denedik fayda etmedi. size tavsiyem biberonu çalkalayıp köpük yapmayın, hafifçe sallayıp öyle verin. köpük olmuşsa da biraz bekleyin köpükler geçiyor bir süre sonra. gaza biberon hikaye bence. gazın tek çözümü var o da sırtını sıvazlamak. zaten 3 aydan sonra bu problemlerin çoğu bitecek. biraz sabır.

Back