Çocuğum 36 haftalık doğdu. 2805gr doğu. Hastanede emziriyordum. Eve geldiğimde 10 gün hiç uyanmaksızın uyudu. Bende ne kadar uğraşsamda çocuğumu kaldırıp emziremedim. Sütüm de emmediği için azaldı. Bardağa sağıp bir mama birde sağdığım sütten vermeye başladım. 15 gün sonra çocuğum uyandı. Bu sefer kâh emiyor ekseri mama veriyorum. Aptamil e başladım kabız yaptı. Sma hem kabız hemde alerji yaptı. Bizde eczacının önerisi üzerine similac mamasına başladık. Çocuğum yine kabız. Bazen kendi yapıyor. Bazen makatına lavma sıkarak yaptırıyorum. Karnı küp gibi oluyor. Uykudan gözlerini açtığı anda bir dakika susmuyor. Ayrıca verdiğim mamaları ağzından burnundan fışkırtarak kusuyor. Birde bebeğimde kolik belirtileri var. Ne yapacağımı şaşırdım. Kafayı yiyecek durumdayım. Karı gibi her işe burnunu sokan bir kocam var. Sürekli başımda herşeye karışıyor. İki tane bebe büyüttüm. Birini 2,5 sene emzirdim. Birinde sma ve pirinç unu maması verdim. Kızım 20 Oğlum 15 Yaşında. Onlarında ben büyüttüm ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çocuk kucakta sallama ile bile durmuyor. Deli deli sallayıp yorup anca yaptırıyorum oda yediğinin çoğunu çıkarıyor. Birde kocam üzerimde sürekli bir çocuğa bakamadın diyip argo kelimeler kullanıyor. Zor hamilelik dönemi geçirdim. Doktorlar kiloluyum diye bide yaşım 37 sürekli doğurana kadar sen masada kalırsın, çocuğunda rahatsızlıklar çıkabilir dediler ama çok şükür 127 kiloda normal doğum yaptım. Çocuğumda sağlıklı şükür. Çocuğum 1 ay 2 günlük. 4 saatte 120 ml yedireceğim mama yı bile 60 ml ye düşürdüm. Ama çoğunu kusuyor. Ben şaşırdım Arkadaşlar. Bana bir akıl fikir verin. Çocuğum çok gaz çıkarıyor. Evim Allak Bullak Oldu. Huzurumuz Kalmadı. Hergün birbirimize giriyoruz. Bu çocuk benim kabusum oldu. Sabahlara kadar delice saklamaktan belimde hal kalmadı. Nolur bana yol gösterin.