Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hanimlar evet kolik bir bebegim var cogu mamayi denedim aslinda bunun tam bir onleyici seyi yok ama biraz rahatlatacak bazi oneriler var. Ilk bas golden goat mamayi denedim bir bucuk ay cok gaz yapti sonra bebelac nutriconfor denedim kustu ve sancilari dev etti. Evolvia antikolik denedim mahvetti. En son aptimal confirmil bu biraz da olsa rahat ettirdi digerlerine gore. Boyle bi sorun yasayanlara biraz da olsa yardimci olmak istedim
Benim bebegimdede cok gaz vardi ama en iyisi similac pembe kutusu iyi geldi . Similac total comfort . Hala onu kullaniyorum iki numarasina gectim. Bizde cok gaz problemi yasadik ama bu mama bayaga azaltti.
Evet onu da kullandim ama benim bebegime iyi gelmedi kabiz yapti birazda bebekten bebege fark ediyor sanirim bu mamalar
Benim bebeğimde kolikti sürekli ağlıyordu. SMA denedik 2 farklı zamanda direk kusturdu. Sonrasında HİPP Combiotic mama denedik ve çok iyi geldi. HİPP ile ilk öğününden itibaren fark ettirdi. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Zaten 3-4. aylarında kolik şikayeti azalacak. Biz o dönemde HİPP in combiotic olmayan organik mamasına geçtik hala kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık. Allah kolaylık versin kolik bebek çok zor, geçecek ama biraz sabır istiyor.
Bizide aptamil comformil çok iyi geldi