ben dinlettim ama kısa süre işe yarıyor.kimyon verdim bi de bebişe iyi geldi sanki.tane kimyonu kaynamış suya atıp 5 dk kadar beklettim süzdüm ılıyınca suyunu verdim.deneyebilirsin
olur canım neden olmasın onun da dibe çökmesini bekleyip öyle süzersin sen de iç tabi
saol minikkuzum..cok tesekür ederim deneyecegim:))) kuzularini öp benim benim icin :)
Peki bu kimyonu nekadar ve nasıl veriyosunuz arkadaşlar yaa gazsız dediğim bebişim 3 gündür çatlayacak.. +0ından sonra rahatlar dediler yarın kırkımız doluyo bizimki azdımı ne
arkadasim sen rezene denedin mi? papatyada ayni sekilde? kimyon ben henuz vermedim daha.
bebegim 47 günlük 10.gunden itibaren sancılar başladi.sub simplexi duzenli olarak günde 3 kere veriyorum..daha rahat uyutuyor.bunun dışında yarım fincan suya 1 çay kaşığı toz kimyon ve 1 kesme şeker koyup bir taşım kaynatıyorum.ılık şekilde gunde 3 kez 2-3 çay kaşığı veriyorum. Çok etkisini göruyorum.10 dk içinde gaz çıkarıyor. Cok ağladığı ve kakasını yapamadığı zamanlarda kulak pamuğuna zeytinyağ sürerek poposuna sürüyorum.kaka yapmasına yardımcı oluyor.yalnız bu uyarmayı sürekli yapmak tembellik yapıyomus.son çare olarak uyguluyorum
bebegim 47 günlük 10.gunden itibaren sancılar başladi.sub simplexi duzenli olarak günde 3 kere veriyorum..daha rahat uyutuyor.bunun dışında yarım fincan suya 1 çay kaşığı toz kimyon ve 1 kesme şeker koyup bir taşım kaynatıyorum.ılık şekilde gunde 3 kez 2-3 çay kaşığı veriyorum. Çok etkisini göruyorum.10 dk içinde gaz çıkarıyor. Cok ağladığı ve kakasını yapamadığı zamanlarda kulak pamuğuna zeytinyağ sürerek poposuna sürüyorum.kaka yapmasına yardımcı oluyor.yalnız bu uyarmayı sürekli yapmak tembellik yapıyomus.son çare olarak uyguluyorum
sükür zeytinyagina gerek kalmadi bizim..sadece 24 saat yapmamisti kakasini..doktoru 1 hafta bile yapmayabilir dedi..zaten o gun maallah kizim doldurdu :)) su anda aman nazar degmesinbir sabah bir aksam yapiyor..cok rahat oluyor o zaman:))
rezeneyide cay kasigi ile veriyorum artik 4-5 kasik..bakalim..
anaaam ne güzel bi sabah bi akşam yapıyomuş kakasını.benimki gece gündüz cartlatıyor.yapana kadar da şekilden şekile giriyor.ama tesadüf müdür bilmem iki gece 12 den sonra rezene çayı içirdim.1 saat sonra filan uyudu sabaha karşı filan uyandı.yoksa gece birkaç saat ağlardı mutlaka.acebaaa rezeneden mi kııııııız
küçükdünyam neden şeker koyuyorsun içine koymasan da içer.bebeklere 1 yaşına kadar şeker ve tuz verilmiyor.ben de kimyon veriyorum bazen içiyor şekersiz..bir de yarım fincanın hepsini bir seferde mi içiriyorsun.ben 3 çay kaşığı filan veriyorum da bilemiyorum ne kadar vereceğimi
Peki bu kimyonu nekadar ve nasıl veriyosunuz arkadaşlar yaa gazsız dediğim bebişim 3 gündür çatlayacak.. +0ından sonra rahatlar dediler yarın kırkımız doluyo bizimki azdımı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?