- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
-
- Konu Sahibi Tatli Limon
Arkadasimin bebegi kolikti ve doktor tam bir sure olmadigini bazen 6 ay bazen bir yil oldugunu soylemistiMerhabalar. Kızım 3 ay bir haftalık. İkinci haftamız biter bitmez başladık arkası kesilmeyen ağlamalar ıkınmalar saatler süren uykusuzluklara. Damlalar probiyotikler et süt yumurta diyetleri vs vs vs ... Hem fiziksel hem mental olarak berbat ve bitik haldeyim. Bebekleriniz ne zaman düzene girmeye başladı annelerim??Gerçekten biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. İçinde bulunduğum girdap sonsuzluk gibi
Teşekkür ederim fakat maalesef bir iyilik söz konusu değil ilerleme dahi yokArkadasimin bebegi kolikti ve doktor tam bir sure olmadigini bazen 6 ay bazen bir yil oldugunu soylemisti
Insallah iyi olur bebeginiz rabbim yardimciniz olsun cok zor
Yaklaşık 1 sene sürdü bahsettiğiniz durumu atlatmamız. Denemediğim gaz damlası kalmamıştı neredeyse. Bu durumun tek çözümü zaman ve sabır. İnanın geçiyor, hatta öyle çabuk geçiyor ki o zamanları özlüyor insan. Benim oğlum 29 aylık. Eski fotoğraflara bakıp hasret gidermeye çalışıyorum. Şimdiki aklım olsaydı asla ama asla hayıflanmazdım o günler için. Bebeğime daha çok sarılır, daha çok öperdim onu. Zaman çok hızlı geçiyor ve hiç anlamıyorsunuz nasıl büyüdüğünü. Bebeğinizin mis kokusunu bol bol içinize çekin ve keyfini çıkarın her anın.Merhabalar. Kızım 3 ay bir haftalık. İkinci haftamız biter bitmez başladık arkası kesilmeyen ağlamalar ıkınmalar saatler süren uykusuzluklara. Damlalar probiyotikler et süt yumurta diyetleri vs vs vs ... Hem fiziksel hem mental olarak berbat ve bitik haldeyim. Bebekleriniz ne zaman düzene girmeye başladı annelerim??Gerçekten biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. İçinde bulunduğum girdap sonsuzluk gibi
Hepsi geçecek annesi, emin ol. Üzülme. Bol bol sarıl ona ve dediğim gibi keyfine varmaya çalış her saniyenin.Teşekkür ederim fakat maalesef bir iyilik söz konusu değil ilerleme dahi yokAllah razı olsun.
Bana gülerken bile acaba ne sancilanacak mi ya da nasıl müdahale edeyim diye düşünmekten, onun haline üzülmekten, sevecek zaman pek kalmıyor. Herkes bebeğini öper koklarken , uyurken izlerken biz odanın her köşesinde acaba nerde rahat eder hangi pozisyonu sever diye kırk takla açıyoruz. Ben bebeğimi bile adam akilli sevemiyorum. Huzurla geçen tek günüm olmadı daha . Bu benim canımı çok acıtıyorYaklaşık 1 sene sürdü bahsettiğiniz durumu atlatmamız. Denemediğim gaz damlası kalmamıştı neredeyse. Bu durumun tek çözümü zaman ve sabır. İnanın geçiyor, hatta öyle çabuk geçiyor ki o zamanları özlüyor insan. Benim oğlum 29 aylık. Eski fotoğraflara bakıp hasret gidermeye çalışıyorum. Şimdiki aklım olsaydı asla ama asla hayıflanmazdım o günler için. Bebeğime daha çok sarılır, daha çok öperdim onu. Zaman çok hızlı geçiyor ve hiç anlamıyorsunuz nasıl büyüdüğünü. Bebeğinizin mis kokusunu bol bol içinize çekin ve keyfini çıkarın her anın.
Galiba birazcık yeni anne olmanın vermiş olduğu psikolojik sıkıntı da var sizde. Beklediğiniz veya umduğunuz gibi gitmiyor olabilir. Böyle bir şey hayal etmemiş de olabilirsiniz fakat gayet normal bir süreç. Gece yarısına yakın bir saatte başlardı sancıları ta ki sabah 6 ya kadar. Geceleri yarım saatte bir uyanırdım. Pışpışlar, kucağımda gezdirirdim ama yine de ağlardıBana gülerken bile acaba ne sancilanacak mi ya da nasıl müdahale edeyim diye düşünmekten, onun haline üzülmekten, sevecek zaman pek kalmıyor. Herkes bebeğini öper koklarken , uyurken izlerken biz odanın her köşesinde acaba nerde rahat eder hangi pozisyonu sever diye kırk takla açıyoruz. Ben bebeğimi bile adam akilli sevemiyorum. Huzurla geçen tek günüm olmadı daha . Bu benim canımı çok acıtıyor
Seni öyle iyi anlıyorum ki, benin oğlum da kolikti ve ailemden uzakta bir sehirdeydik o zaman. Çok zor zamanlardı ama biz de işe yarayan kiraz çekirdekli kemer olmuştu onu ısıtıp karnına koyuyordum, kucakta dolastirirken mayisiyordu, birde beyaz gürültü var YouTube onu açıpMerhabalar. Kızım 3 ay bir haftalık. İkinci haftamız biter bitmez başladık arkası kesilmeyen ağlamalar ıkınmalar saatler süren uykusuzluklara. Damlalar probiyotikler et süt yumurta diyetleri vs vs vs ... Hem fiziksel hem mental olarak berbat ve bitik haldeyim. Bebekleriniz ne zaman düzene girmeye başladı annelerim??Gerçekten biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. İçinde bulunduğum girdap sonsuzluk gibi
Merhabalar. Su an 1 yaşındayız çok şükür geçti ama pek sakin bir bebek değil hala . Huzursuz . Uykusuz .. ama önceki zamanlara kıyasla melek tabi . Çok şükür. Kaç aylık sizinMerhaba sancılarınız geçti mibir çözüm buldunuz mu sizinle aynı durumdayım
Çoğunu denedik biz de . Ne damlalar ilaçlar müzikler. Tek fayda eden şey 'zaman' olduSeni öyle iyi anlıyorum ki, benin oğlum da kolikti ve ailemden uzakta bir sehirdeydik o zaman. Çok zor zamanlardı ama biz de işe yarayan kiraz çekirdekli kemer olmuştu onu ısıtıp karnına koyuyordum, kucakta dolastirirken mayisiyordu, birde beyaz gürültü var YouTube onu açıp
Merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı durumdayız. Şu an diyetteyim hiç bir şey yiyemiyorum, yine de işe yaramadı. 4 ayrı damla kullanıyoruz. Ama 3 aya doğru bitecek dedi doktoru, seni okuyunca moralim bozulduMerhabalar. Kızım 3 ay bir haftalık. İkinci haftamız biter bitmez başladık arkası kesilmeyen ağlamalar ıkınmalar saatler süren uykusuzluklara. Damlalar probiyotikler et süt yumurta diyetleri vs vs vs ... Hem fiziksel hem mental olarak berbat ve bitik haldeyim. Bebekleriniz ne zaman düzene girmeye başladı annelerim??Gerçekten biraz güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. İçinde bulunduğum girdap sonsuzluk gibi
Yanlışlıkla eski mesajınızı alıntılamışım. 2 aylık şu bebeğim. Et süt yumurta diyeti yapıyorum ama tahıl ve kış sebzeleri de gaz yapar dediler. Zeytin ekmek ile besleniyorum. Ikınmalar ıkınıp ağlamalar ne zaman geçti acabaMerhabalar. Su an 1 yaşındayız çok şükür geçti ama pek sakin bir bebek değil hala . Huzursuz . Uykusuz .. ama önceki zamanlara kıyasla melek tabi . Çok şükür. Kaç aylık sizin
Sıkıntı değil canım. 4.ay dönüm noktası gibiydi. Tabi tamamen geçmesi 6 ayı falan buldu bizim. Reflü de olduğu için mız mizlanmalari falan hala devam ediyor. Ben de pekmez ve zeytinden başka bişey yiyememistim uzun zaman. Diyeti doktor mu verdi kendin mi deniyorsun . Rabbim sabır versin güç versinYanlışlıkla eski mesajınızı alıntılamışım. 2 aylık şu bebeğim. Et süt yumurta diyeti yapıyorum ama tahıl ve kış sebzeleri de gaz yapar dediler. Zeytin ekmek ile besleniyorum. Ikınmalar ıkınıp ağlamalar ne zaman geçti acaba
Doktor kakada kan vs yok ama deneyelim inek sütünü dedi. İnek sütü ve dana etini yasakladı. Ama bebeğim o kadar kötü ki ben yumurta, balık, tavuğu da kestim. Baklagili domatesi sebzeyi hepsini ye dedi ama onları da kestim. Meyve de yok. Sadece pilav yediğim için çocuk 8 gün kakasını yapamadı. 2 seferdir fitille yapıyor. Biraz esnetmeliyim diyeti. Ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallah geçtiği günleri görüp bebeğime doymak istiyorum, öpmeye bile çekiniyorum zaten ıkınıyor diyipSıkıntı değil canım. 4.ay dönüm noktası gibiydi. Tabi tamamen geçmesi 6 ayı falan buldu bizim. Reflü de olduğu için mız mizlanmalari falan hala devam ediyor. Ben de pekmez ve zeytinden başka bişey yiyememistim uzun zaman. Diyeti doktor mu verdi kendin mi deniyorsun . Rabbim sabır versin güç versin
Aynısıydı canım. Bizde de kakada kan yoktu bana et süt ceviz susam vs vs yasaklamıştı . Yediğim hiç bişey yoktu . Ama bı sonuç alamadım . Aglamadigim gün yoktu bebeğimle birlikte . Allah affetsin kızımı sevemiyordum bile korkudan. Zaten fırsat da vermiyordu . Seni çok iyi anlıyorum. İnşaallah geçecek ama . Hayal gibi olcak bugünlerinDoktor kakada kan vs yok ama deneyelim inek sütünü dedi. İnek sütü ve dana etini yasakladı. Ama bebeğim o kadar kötü ki ben yumurta, balık, tavuğu da kestim. Baklagili domatesi sebzeyi hepsini ye dedi ama onları da kestim. Meyve de yok. Sadece pilav yediğim için çocuk 8 gün kakasını yapamadı. 2 seferdir fitille yapıyor. Biraz esnetmeliyim diyeti. Ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallah geçtiği günleri görüp bebeğime doymak istiyorum, öpmeye bile çekiniyorum zaten ıkınıyor diyip
Diyeti ne kadar sürdürdünüz? Ben de işe yaramadı gibi hissediyorum. İnşallah çok istiyorum artık geçmesini, mışıl mışıl uyurken ağlayarak uyanması içimi acıtıyorAynısıydı canım. Bizde de kakada kan yoktu bana et süt ceviz susam vs vs yasaklamıştı . Yediğim hiç bişey yoktu . Ama bı sonuç alamadım . Aglamadigim gün yoktu bebeğimle birlikte . Allah affetsin kızımı sevemiyordum bile korkudan. Zaten fırsat da vermiyordu . Seni çok iyi anlıyorum. İnşaallah geçecek ama . Hayal gibi olcak bugünlerin