A annepsikolog Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Nisan 2021 2 0 30 5 Nisan 2021 Konu Sahibi annepsikolog #1 Bu videomda sizlere amerikalı çocuk gelişimi uzmanı ve çocuk doktoru Harvey Karp'ın yöntemiyle kolik bebeğimi nasıl sakinleştirdim onu anlattım. Ben çok faydasını gördüm, umarım sizde faydalanırsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
Bu videomda sizlere amerikalı çocuk gelişimi uzmanı ve çocuk doktoru Harvey Karp'ın yöntemiyle kolik bebeğimi nasıl sakinleştirdim onu anlattım. Ben çok faydasını gördüm, umarım sizde faydalanırsınız.
L Leame Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 1.898 1.824 8 Nisan 2021 Konu Sahibi annepsikolog #2 Aqua merkezleri var artık her zaman gidilmez ama yazmak istedim çok iyi geliyor bebeğe
C ccddss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2020 162 94 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi annepsikolog #3 annepsikolog .!.: Bu videomda sizlere amerikalı çocuk gelişimi uzmanı ve çocuk doktoru Harvey Karp'ın yöntemiyle kolik bebeğimi nasıl sakinleştirdim onu anlattım. Ben çok faydasını gördüm, umarım sizde faydalanırsınız. Genişletmek için tıkla... Video nerede
annepsikolog .!.: Bu videomda sizlere amerikalı çocuk gelişimi uzmanı ve çocuk doktoru Harvey Karp'ın yöntemiyle kolik bebeğimi nasıl sakinleştirdim onu anlattım. Ben çok faydasını gördüm, umarım sizde faydalanırsınız. Genişletmek için tıkla... Video nerede