Ben de mommys bliss gripe water öneriyorum. Bebeğim 6. Aya kadar uyanık olduğu her dakika huzursuzdu ve ağlaktı. Hem gazdan hem reflüden. 6. Ay da bitti ağlamaları ama yine gazı olunca gece uyanarak ağlıyor. Ben sap simpleks ile mommys blissi birlikte kullandım en azından geceleri rahat ediyordum.Kızlar selam
42 günlük bir bebeğim var. Bu süreçte bebeğimin gaz sancısı, meme reddi, uyanık olduğu her an ağlamaları hiç bitmedi. Üzerine de lohusa depresyonu tetikleyince artık tükenme noktasına geldim.
Kim ne dediyse denedik, aldık olmuyor. Bu şekilde dışarı bile çıkamıyoruz, ağlama krizleri tutar diye...
Bir bebek uyanık olduğu her dakika ağlar mı? Oyalayamıyoruz, durduramıyoruz. Bacaklarım kırılıyor artık sallaya sallaya
Gripe water diye bir damla önerdiler, bir de hamak alın dediler. Önerisi olan var mı başka? Ne zaman geçecek ne zaman düzelecek, çok yoruldum
Çocuğu pusette sallamayı deneyin bir de ayrıca puseti çalışan çamaşır makinesi üstüne koyabilirsiniz. Baby bjorn tipi ana kucağında da sallayabilirsiniz. Çocuğu sallamaya alıştırmayın diyorlar ama gazlı bebeği sallamadan bakmak imkansız. Sizi çok iyi anlıyorum :/Kızlar selam
42 günlük bir bebeğim var. Bu süreçte bebeğimin gaz sancısı, meme reddi, uyanık olduğu her an ağlamaları hiç bitmedi. Üzerine de lohusa depresyonu tetikleyince artık tükenme noktasına geldim.
Kim ne dediyse denedik, aldık olmuyor. Bu şekilde dışarı bile çıkamıyoruz, ağlama krizleri tutar diye...
Bir bebek uyanık olduğu her dakika ağlar mı? Oyalayamıyoruz, durduramıyoruz. Bacaklarım kırılıyor artık sallaya sallaya
Gripe water diye bir damla önerdiler, bir de hamak alın dediler. Önerisi olan var mı başka? Ne zaman geçecek ne zaman düzelecek, çok yoruldum
Denemedim nurse harveys kullanıyorum ama faydası yokMetsil denedin mi?
Bugün eşim almış, Türkiye kutusu buymuş. Kızdım bunun üzerinde gaz ve kolik için yazmıyor diye...Ben de mommys bliss gripe water öneriyorum. Bebeğim 6. Aya kadar uyanık olduğu her dakika huzursuzdu ve ağlaktı. Hem gazdan hem reflüden. 6. Ay da bitti ağlamaları ama yine gazı olunca gece uyanarak ağlıyor. Ben sap simpleks ile mommys blissi birlikte kullandım en azından geceleri rahat ediyordum.
Denemedim nurse harveys kullanıyorum ama faydası yok
Nurse Harveys kesinlikle işe yaramıyor, bugün gripe water'a başladım bakalım faydası olmazsa metsili de kullanırızNurse harveys kullanan yakınlarım pek faydasını göremedi, metsili tavsiye ederim, ikizlerime uzun süre kullandım
Bu aynısı kullanabilirsiniz. Bize doktor vermişti.Bugün eşim almış, Türkiye kutusu buymuş. Kızdım bunun üzerinde gaz ve kolik için yazmıyor diye...
İngilizce olanın da yazıyor, kullansam mı bilmiyorum eczaneden almış
Teşekkür ederimBu aynısı kullanabilirsiniz. Bize doktor vermişti.
Canim merhaba hurse harwey colix damlasi var denedin mi ? Benim kizimada 20 gunlukken kolik ve gazli bebek dediler kis ayinda oldugum icin cok disari cikaramadim ama 3. Aydan sonra bi sekilde attik kendimizi disariya simdi bahar ayindayiz sanslisin yuruyus yap bebeginle birlikte disari ciktikca alisiyorlar lohusa depresyonunu sen bu sekilde atlatirsin 40 dk yuruyus dedi doktor bak bebginle birlikteKızlar selam
Canim nurse harveys benim bebegimi daha kotu yapti bir kesip dene.Biogaia da ayni sekilde ikisini de biraktim kullanmayi.Bol bol gun icinde masaj yapiyorum.Kovayi sicak su doldurup bebegi omuzlarkna kadar icine sokabilirsin.Bir de emziriyorsan sut urunlerini kesip bir dene bazi bebeklerde alerji olabiliyor.Ama tek caresi zaman ve sabir malesefDenemedim nurse harveys kullanıyorum ama faydası yok
Bu damlayı denedik ama faydası olmadı. Dünden beri gripe water kullanıyorum, biraz farklılık var gibi ama zamanla görürüm. Sürekli ağladığı için dışarı çıkmaya da korkuyorum açıkçası tek başıma, ağlarsa naparım diyeCanim merhaba hurse harwey colix damlasi var denedin mi ? Benim kizimada 20 gunlukken kolik ve gazli bebek dediler kis ayinda oldugum icin cok disari cikaramadim ama 3. Aydan sonra bi sekilde attik kendimizi disariya simdi bahar ayindayiz sanslisin yuruyus yap bebeginle birlikte disari ciktikca alisiyorlar lohusa depresyonunu sen bu sekilde atlatirsin 40 dk yuruyus dedi doktor bak bebginle birlikte
Yaa seni Gebeliğe hazırlık gruplarından hatırlıyorum aylarca topic topic dolaşmıştık Gözyaşım pıtKızlar selam
Evet uzun zaman uğraştık, nasip oldu çok şükürYaa seni Gebeliğe hazırlık gruplarından hatırlıyorum aylarca topic topic dolaşmıştık Gözyaşım pıtRabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olsun inşallah Arkadaşlarım bir cevşenden bahsediyorlardı bebeklerinin beşiğine yada odasına koyuyorlarmış bebek sakinleşiyormuş. Gruba atmışlardı ama burda paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Bir araştır istersen canım.
Merhaba benim bebegimde şuan 2 buçuk aylık bu dediklerinizin aynısını 1 ay yaşadık, Ben emziriyordum ama meğer süt yetmiyormus en son doktor açlık ve gaz sancisi karistirilabilen birşey açlıktan böyle yapıyor dedi iki haftadır mama kullanıyoruz beni zaten emdiginde de kusmaya başlamıştı beslenmesi nasıl allah yardımcınız olsun bir ay uyumadik bu yüzdenKızlar selam
Benim bebeğim de tam olarak aynı. Hala daha devam ediyor mu şikayetleriniz?Çocuğu pusette sallamayı deneyin bir de ayrıca puseti çalışan çamaşır makinesi üstüne koyabilirsiniz. Baby bjorn tipi ana kucağında da sallayabilirsiniz. Çocuğu sallamaya alıştırmayın diyorlar ama gazlı bebeği sallamadan bakmak imkansız. Sizi çok iyi anlıyorum :/
Hala devam mı? Biz de aynı vaziyetteyizKızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?