Merhaba oglum 3,5aylik ve kolik gaz sorunumuz var ilk iki hafta da ortaya cikti zinco kullandim bebegi kusturunca aguline kullandim oda bir ise yaramadi sonra kabizlik la beraber gazimiz iyice artti colinox la debradat kullandim cok iyi geldi iki ay kullandiktan sonra bagisiklik kazanmis olacakki colinox u biraktim dr onerisiyle iberogast kullandim tanrim resmen tadi viski gibi zaten hernekadar bitkisel desede icinde %31 alkol var hemen kestim.iki gunun sonunda sonra piyasada ve anneler arasinda cok konusulan tavsiye edilen sapsiblexi yine dr demesiyle aldim simdi onu kullaniyorum ama hic.ise yaramiyor tabi bu arada hep ilacta degil bitki caylarinida denedim milupanin gece cayini verdigim sabah 4 e kadar uyumadi enerji.patlamasi yasadi papatya verdim ilk bir kac gun iyi geldi sinra oda ise yaramadi simdi humananin kimyonlu rezenesini veriyorum ama oda birkacgum iyi geldi sonra.yine eskisi gibi oglun uykusu kalmadi gece gunduz ikiniyor agliyor e bende perisan haldeyim bu arada meneyi sadece uyku sersemi emiyor yoksa mama yiyor gaz giderici mamada aldim kolik bebekler icin olandan icmedi simdi eger bunlarin haricinde kolik bebekli anneler varsa ve iyi gelen baska bir seyler biliyorsaniz lutfen yardim edin oyleki onu avutmaktan saclarimi bile tarayamiyorum kendimden gectim tecrubelerinizi bekliyorum