Kolestrol için

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
54
arkadaşlar 20 li yaşlarımdan itibaren sürekli bir kolesterol problemim var... ayrıca kalp hastasım ki benim kolesterolün düşük olması gerekiyor... diyet yapıyorum ama işe yaramıyor. şu an da 36+2 haftalık hamileyim ve dün yaptırdığım tahlilde yine 299 çıktı..
bunun bitkisel bir tedavisinin olup olmadığını bilen varsa paylaşırsa gerçekten çok mutlu olurum
hepinize şimdiden çok teşekkürler...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım... mesajını yeni gördüm..

2 sene kadar önce kan tahlillerimde iyi huylu kolesterolüm düşük, kötüsü yüksek ve daha kötüsü de trigliseridim çok yüksek çıkmıştı... bir arkadaşımın önerisiyle cevize başladım... her gece yatmadan önce 1 su bardağı suya 1 tam cevizi bölerek koydum... cevizler küçükse 2 tane de olabilir... sabah kalkınca cevizin yağı suya karışıyor.. o suyu aç karnına içiyorsun.. cevizi de yiyorsun... en az yarım saat kadar başka birşey yiyip içmiyorsun... ben kesintisiz 3 ay bu kürü uyguladım.. iş gezisi nedeniyle şehir değiştirdiğimde ya da bir başkasında kaldığımda dahi aksatmadan içtim.. yanımda ceviz taşıdım... 3 ayın sonunda tahlillerimde tüm değerler normale döndü... hem de bu kürün dışında herhangi başka birşey yapmadığım halde... ne kilo vermek ne spor... senin de işine yarar umarım.. en azından doğal bir yöntem... denemekte fayda var

slm anneminde kolestrol sorunu vardı. Hiç birşey düşürmedi ne ilaçlar ne ceviz. Balık yağının habını tavsiye ettiler. Şuan kullanıyor 1 aylık kullanım süresinden büyük aşama kaydetti ve düşüş oldu.Sabah, öğle akşam 3er adet içiyor. Umarım size de iyi gelir. Allah şifanızı versin...

Tatlım senin kadar olmasada benimde kolestrolüm yüksek.Bende şu anda omega 3 ve sarımsak hapı kullanıyorum.Sarımsağı hergün yesende olur ama o aksatılıyor hapı çok kullanışlu fiyatıda çok uygun.Adı GARLIC OİL (Sarımsak yağı) Ben solgarınkini kullanıyorum fiyatı 13 ytl mi ne öyle bişey.Ama cevizi bende kullanıcam bide onun hapı çıksa bu sürekli yapmaları bi süre sonra aksatıyoruz ama kolstrol beni korkutuyor.Omega 3 'ü bir sıkıntı yaratmazsa sürekli kullanıcam birçok şeye iyi ama bazısı kilo aldırıyo diyo bazısı verdiriyo diyo deniyorum şimdi kilo aldırırsa bakcez çaresine

arkadaşlar dün öğrendiğim bir bilgiyi bu konuyla ilgili olduğu için sizlerle paylaşmak istiyorum. bildiğimiz çörek otunu sabahları aç karnına 10-15 adet yediğimizde kolesterolumuz yarıya düşermiş. ama buna 1 ay devam etmemiz gerekiyor. denemek de yarar var.

arkadaşlar kolesterol yanı sıra trigiliserid ölçümünüze de dikkat edin... o kolesterolden daha tehlikeli.. kolesterol genelde daha gündemde ama kolesterolü yüksek olanların genelde trigliseridi de yüksek oluyor.. aman onu da ihmal etmeyin derim ben

X