• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston yoğun renk açıcı

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
merhaba.koleston renk acıcı kullanan arkadaşlara bi sorum olacak.1 ay evvel 12.0 çok açık doğal sarı ve voila altın sarı kullanmıştım 1 hafta arayla ama hala istediğim sarı tonu tutturamadım:50::50:.dün koleston yoğun renk açıcı kullandım diplerimi platin tonlarına kadar açtı fakat boyları açık turuncu kaldı.acaba ne kadar süre ara ile tekrar kullanabilirim ? 1 hafta ara ile kullanan arkadaşlar var mı?:44::44:

Dikkat et cnm acicilarin sakası yok yanmasın sacın.
Sen simdi bol bol bakım yap saclarına yaglarla bence kuaförün yolunu tut. Çünkü marketlerde satılan acicilar ilk açışda net sonuc vermezler. İlk rengi kuaförde tuttur sen sonrasına devam et bence

Evet ben bir hafta ara ile kullandım. Üstler açıldı epeyce, altlar açık turuncu oldu.
2. kullanışımda gram açılma olmadı.
Kendi başınıza istediğiniz sarı tona ulaşabileceğinizi düşünmüyorum, olmuyor.

Evet ben bir hafta ara ile kullandım. Üstler açıldı epeyce, altlar açık turuncu oldu.
2. kullanışımda gram açılma olmadı.
Kendi başınıza istediğiniz sarı tona ulaşabileceğinizi düşünmüyorum, olmuyor.

evet benimde durum aynı.üstler gayet iyi ama boy ve uç kısımları turuncu:50:.küllü renkler düzeltir diye okudum başka bi konuda ama bakalım artık:44::44::44:

Dikkat et cnm acicilarin sakası yok yanmasın sacın.
Sen simdi bol bol bakım yap saclarına yaglarla bence kuaförün yolunu tut. Çünkü marketlerde satılan acicilar ilk açışda net sonuc vermezler. İlk rengi kuaförde tuttur sen sonrasına devam et bence

ya kuaförlere pek güvenemiyorum acıkcası.uçlarında al diyorsun kat veriyor,sarı yap diyorsun yeşil yapıyor:1::1::1::1:

koleston açıcı kullanan kimse yok mu acep:44::44::44:

Back