ecetan86 canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için diplerim koyu kumral dediğin gibi uygulama yapacağım :13:slm tatlım ben uzun yıllar platin kullanmış biri olarak soruna cvp verebilirm...
önemli olan diplerin ne renk eger acık kumralsa açıçıyı en fazla 10 15 dk beklet derim,ama eger koyu tonlardaysa saçların normal bekletme süresine göre bekletmesin..
zaten acıcı kullanılan saçlar yıkadıkça daha da açlır,yaniilk başta bi çiğlik olursa kafana takma derim yıkadıkca gider çiğlik..
yardımcı olabildiysem ne mutlu
hadi ya... tühh bak şimdi esra8 ciğim kafam karıştı...henüz uygulamadım dip boyam gelmişti koyu kumral dipler benim dedim önce açıcıyla açayım bir kaç gün sonrada küllü açık sarıyla üstünden geçeyim diplerin diye ... ama kafam karıştı:18: sen nasıl bir işlem yapmıştın canım saçına... eğer aklıma yatarsa boyıycam başka çarem yok o zaman foto koyarım canım benim :98:tatlım ben kullandım saclarım mahfoldu
deneme derım
ayrıca eger denedıysende resmını paylasırmısın sacının
canım bu set boya lacivert kutusu var içinde oksidan, renk açıcı pudra ve maske gibi bir kür var...tek satılan tüplerden değil benim ki yani...evet o kadar para verdim kuaföre ben yaklaşık 5-6 senedir 2-3 ayda bir dip röfleye gidiyordum ama bu sefer vaktim yok birde kendim deneyeyim dedim bakalım sonuç ne olacak akşam eşim boyayacak (açacak yani) yarın veya cumada küllü sarıyla üstünden geçmek istiyorum çünkü forumda okuduklarıma göre turunculuğu küllü renkler kırıyormuş canımdoğal saç rengine bağlı canım, çok dikkatli olmak gerek turuncu gibi oluyor çünki açıcılar. yalnız bu tüp boya değilmi? pakette toz açıcısı yok inceledim 4-5 tona kadar açar diyor eğer diplerin benimki gibi siyaha yakınsa 4-5 ton açsa kızılımsı bir kumral olur, ama orta kahveyse 5 dakikada bir bakar kontrol edersin istediğin tona gelince yıkarsın.
şöyle de yapabilirsin; bir kaba 2 çay kaşığı kadar boyadan yine o kadar da oksidasyon suyundan koyup karıştır, saçının gözükmeyen arka ortalarda bir yerinden bir tutam saça uygula, ben yaptım geçenlerde, hoşuma gidince boyadım. bence sende öyle yap o kadar para verip röfle yaptırmışsın mahfolmasın yazık.
inşallah canım dün akşam saçımı açtık turunculuk var aralarda bugün akşamda küllü açık sarıyla üstünden geçecez bakalım bilidirirm sonucu canıminşallah istediğin gibi olur, sonucu bildirirsin değilmi?
evet saçımı yıkadım turuncumsu gibi görünüyor ama daha kızılher neyse heralde üzerine tutar, kendi saçımı daha iyi açtı sarımsı turuncu olmuş dipler ama boyanın içindeki kağıtta diyor ki bu boyadan sonra bir gün içinde boyama işlemi yapmayın yani ben şimdi boyamak için yarını mı bekleyeceğim? ya da ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?