• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Vahşi Kızıl Kullananlar Bakar mısınız????

CerenVictoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
121
1
46
Aydın
koleston Vahşi kızıl koyu bir kızıl mı? hani boya boyayı açmaz ya benimki kahve boya ve boyadığım zaman olduğu gibi akıyo o yüzden koyu bir boya deneyeceğim belki tutar diye. ayy yardım edin yakında fotomu koyacağım görünce acırsınız bana=((((

Koyu degil kirmizimsi bir kizil. Zaten numarasindan da anlasiliyor cok koyu olmadigi. Kahvenin üzerine koyu tutar ama dipler ayri uclar ayri renk olur. Istersen resmini koy ona göre yardimci olalim. Bir de sen tam olarak nasil bir renk istiyorsun? Bu arada Koleston vahsi kizil artik piyasada yok sanirim.

ben dun boyadım bu boyayı saclarım onceden akmıs kızıldı ve acıktı ucları falan sarıydı dıplerımde 2 cm falan gelmıstı boyadım ve boyadıgıma bın pısman oldum kolestonun kızılları cok basarısız bence sonucta numarası cok yuksek acık olması gerekıyordu uclarım bıldıgın mor rengı oldu ve dıplerım bıldıgın sarı (turuncumsu) sacımlarım mahfoldu o boya yuzunden kutu ustendekıyle alakası yok ıkı saat arayla dıplerımı tekrar boyamak zorunda kaldım, onermıyorum kolestonun kızıllarını.

Back