• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Terracotta mı yoksa Koleston Gizemli kahve mi?

chemist1722

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
30
0
86
Edirne
mrb.lar herkese.başlıktanda anlaşılacağı gibi saçımı boyamak istiyorum fakat renk konusunda çok kararsız kaldım ve sizlere danışmak istedim:)
saçım şu anda kızıl üzerine kestane rengi boyalı.çok koyu değil rengi.dahada koyu olmasını istemiyorum.istediğim tonlar bakırlı kahve tonları.ne çok turuncu olmasını istiyorum nede çok koyu kahve.
terracotta çok mu turuncu olur?
yada gizemli kahvede çok mu koyu olur?
bu boyaları daha önceden kullanmış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:)

koleston terrakotta kullanıyorumben 2 yıldır. doğal koyu kumral saçlarım üzerine uyguladım. kızıl toprak rengigibi oluyor önce daha sonra açık bkır kahveye dönüyor aktıkça daha güzel bir renk oluyor. ama senin saçların çok koyu sanırım tutmaz diye düşünüyorum kuaföre açtırıp biraz üzerine bu rengi uygulayabilirsin ilk seferinde . daha sonra evde kendinde boyarsın.. gizemli kahve daha turuncumsu bir renk . kullanmadım hiç. ama terracottadan daha açık yani

aslında fotograf eklemek isterdim terracottanın akmıs halini be ilk boyandığı halini ama 100 msjdan sonra eklenebiliyormus yada ben bilmiyorum nasıl eklendiğini.

Back