Saç Rengi ve Saç Boyama koleston terracota saçımı mahvettiii lütfen yardımm

asi___doktor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
2
0
36
Eskişehir
yaklaşık bir hafta önce saçlarmı koleston terracota ile boyadımm fakat tüp bota almıştım saçlarım koyu kumral olduğu için boya satan yer %9luk peroksit verdi şu an saçım faciaa durumda resmen kınalı gibi berbat kızıl bi renk ollduu dipler açıkk uçlar koyu olduuu napacağımı şaşırdım acaba koleston çikolata ya da elegan kahvedn biriyle boyasm doğal kahvelerdn birini elde edebilr ve bu kına renginden kurtulablr miyim kahve tonları da acayip koyu oluo siyah gibi duruo dediler nolur yardım bn napıımmm?

koyu renk bi boyayla kapatabilirsin ancak o görüntüyü ama o da çok koyu olur dediğin gibi :S önce boya akıtıcı ile saçtan o boyayı akıtmayı denesen diyorum? saçı yıpratmıyor onlar. sonrada tekrar boyarsın canım bence..

öncelikle tavsiyelerin için çok saol fahat bn açıcı kullanmak istemiorumm doğal yoldn açık kumralla çikolata kahve ya da açık kumralla elegan kahveyi karştırıp %9luk peroksit kullansm istediğim doğal tona ulaşablr miyim sence

bahsettiğim şey açıcı değil canım saçtan boyayı kusturuyor saçın kendine bi işlem uygulamıyor.şampuan gibi köpürtüpp yıkıyorsun. saçının uç kısımlarının daha koyu olduğunu söylemişsin o tondan 1 ton koyu bi boya bulki aynı renk olsun uçlar ve dipler. kızıllık olduğu için saçında şuan kahvenin tonlarına boyadığında sıcak güzel tonlar elde edebilirisn bana kalırsa. çok acele etme gidip markalara ve renklerine bak kendi saç renginle kıyasla ona göre al. bide kutu boya kullan bence sürekli evde boyayacaksan profesyonel boyaları biz ayarlayamıyoruz böyle kötü sonuçlar olabiliyor

canım %9 luk peroksit kullanırsan kızıllıktan kurtulamazsın.açıcı özelliği olduğu için saçında kızıllık yapmaya devam eder.koyu renklere boyayacaksan %6 lık kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…