Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Şarap Kızılı -Acil Yardım-

bLoodless

Haklıyız Kazanacağız !
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
123
0
96
İstanbul
Arkadaşlar merhaba uzatmadan konuya giricem. Uzun zamandır saçlarımı Koleston Aşk Alevi'ne boyuyordum. Bu sefer onu bulamayınca Koleston Şarap Kızılı aldım şimdi boyayı hazırladım ama karışım mosmor bir renk oldu. Aşk alevi pembe hatta kırmızıya dönük oluyodu. Bende korktum saçımın az bi kısmına sürdüm bekletiyorum şuan. Şarap Kızılı'nı kullanan var mı? Nasıl bir kızıl oluyor? Bana Patlıcan moru olacak gibi geldi.

sürekli kullandığım ürünü bulamayıpta yerine başka bir şey alınca nedense hep çok pişman oluyorum. umarım sen pişman olmazsın. :)
şarap kızılını kızkardeşim kullanmıştı (saçları kestane) ama onun saçlarına sadece biraz kızıl ışıltısı kattı. patlıcan moru gibi bir şey olmadı yani. zaten saçının küçük bir kısmında denemeye başlamakla çok iyi yapmışsın. istediğin rengi verir inşallah :)

Çok sağol canım yorumun için. Bu aralar saçlarım çok yıprandı zaten cesaret edip boyayamadım. Döktüm boyayı kuvet falan hep mosmor oldu. Artık bi kaç yere bakar yine Aşk Alevi'ne boyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…