• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston saçlarımı mahvetti

eplusy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
171
0
66
35
İzmir
kızlar bi iki hafta önce saçlarımı koleston büyüleyici kahveye boyadım. rengi fena olmadı ve şimdiye kadar bi akma yapmadı o açıdan bi problem yok ama saçlarıma inanılmaz zarar verdi.kolestonda böyle bi sorun yaşayan oldumu? resmen taranmıyo saçlarım. dipleri düğümleniyo o kadar moralim bozuldu ki.napıyım ben şimdi nolur yardım edin..:14:

uzun bi süre boyama saçını ve duştan cıktıktan sonra uçlarına çok çok az bi bebek yağı sür. aşırı bilindik b yöntem değil ama zararı olmaz en azından o boyanın verdiğinden cok olmaz :D istersen heryerne de sürebilirsin memnun olmadıgın her kısmına olabılır. cok fazla surersen yağdan gecılmez pis görünür.

uzun bi süre boyama saçını ve duştan cıktıktan sonra uçlarına çok çok az bi bebek yağı sür. aşırı bilindik b yöntem değil ama zararı olmaz en azından o boyanın verdiğinden cok olmaz :D istersen heryerne de sürebilirsin memnun olmadıgın her kısmına olabılır. cok fazla surersen yağdan gecılmez pis görünür.

bi deniyim bakalım dediğin gibi daha kötü olamaz zaten :) sağol canım :71:

canım tedavı ve onarım ıcın ıkı avuc ısırgan otunu bır bardak suda 3 yada4 dk kaynat bu suyu sacın temız ıken sacına dok ve frıksıyon yap haftada bır defada hakıkı halıs zeytın yagı yap bendede aynısı olmustu ama duzeldı sukur sımdı sık sık boyamıyorum 6 ayda bır :)

Ben denedim bebe yağı sürmeyi azıcık fazla kaçırdım pis gibi durdu bi kaç bölümü birbirine yapıştı o yüzden deneme bence.. sen zeytinyağı ya da bademyağıyla haftada 2 kere bakım yap saçına zeytinyağını hafif ılıt saçlarına diplerine uçlarına her yerine sür her yerine işlesin ardından başını streç filmle sar üzerinede havlunu sar 2 saat bekle.. ardından banyoda saçlarına ''yoğun nemlendirici yada onarıcı bakım'' tarzından bi şampuan seç ve kullan.. yine bir tavsiyemde bakım maskeleri kullanman ''Watsons'un avakadolu saç bakım maskesi'' var kullanmanı tavsiye ederim bende bugün alıcam yada Dove, Gliss gibi markalarında var canım marketlerde bulabilirsin :34: bu dediklerimi zeytinyağ bakımı+nemlendiri şampuan+bakım maskesi bunları tedarik et ve kullan canım ilk kullandığında bile farkedeceksin yumuşacık olucak saçların ve 2 haftada da toparlanır nem dengesini sağlamış olursun saçlarının :61: Bende bugün maskemi alayım başlıcam 10 gün sonra tatile çıkıyorum yıpranıcak saçlarım havuz deniz güneş derken saçlarım bakımlı ve sağlıklı olsunki en az zarala atlatayım :34: Kolay gelsin canııım :21:

koleston nedense bnm saçımıda acıcıyla açmış gibi mahvetti ..almayın şu boyayı kızlar..ne kullanırsanız kullanın ama koleston asla..
saçımı kestirdim 5 parmakda kendine geldi..uzatmak için debeleniyoruz..koleston mahvediyor..

ayrıca avonun advance techniques durulanmayan kremını önermekteyim.duştan sonra ıslakken uygulayın. ayrıca bu Gliss spreyler de iyidir kolay taranabılırlık sağlamakta gırcık gırcık görünümü yokediyo :D her ne kadar içine sevdiysek te saçın bu boyalarla biraz da olsa kurtarır toplamak ıcın kesımlerden sonra. bu arada unutmadan sirke sirke evet. sarımsaktı yağdı sirkeydi bunlar über işe yarıyo. öptüm

hepinize çok teşekkür ederim önerileriniz için hepsini denemeye çalışcam:71: . yaptıkça buraya da yazarım sonuçları. ama bidaha kolestooon aslaa kızlar yaa şimdiye kadar saçımı sürekli boyatırım ilk defa böyle bişey görüyorum aystea nin dediği gibi resmen açıcıyla açılmış saç gibi oldu.
öptüm şimdiliik :54:

Back