Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremlerikoleston saç kremi..acil yardım
araştırdım ama konusu hiç açılmamış..koleston saç boyalarının içinden çıkan saç kremi varya küçük altın renkli bi tüpte..onun büyükleri varmı????bilen biri varmıı???
araştırdım ama konusu hiç açılmamış..koleston saç boyalarının içinden çıkan saç kremi varya küçük altın renkli bi tüpte..onun büyükleri varmı????bilen biri varmıı???
O kremden ben de arıyorum birakç kozmetikçiye sordum yok dediler bizde nette de araştırdım bulamadım bilen var mı bence mükemmel bir saç kremi o normalde pantene in kremini kullanıyorum am abunun eline su dökemez pantene
ben de şimdi saç boyası anketine yazdım... araştrym dedim tek satılanı var mı diye. baktım yine kk. madem bu kadar hayranı var mail atalım bari eşantiyon falan göndersinler o kremi kullanmak için dipleri açılmadan saç boyayasım geliyo benim