Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston perfect doğal altın.

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Bana ulaşan bi kaç arkadaşım merak ediyordu onlar için ekliyorum denediğim bu rengi ben çok sevdim güneşte tam altın gibi parlıyor ışıksız yerlerde de bal rengi gibi duruyor. 8.03 koleston perfect kuaför boyasını denedim. heryerde bulunmuyor marketlerde zaten yok baya aramam gerekti.İşte renk bu.

Eklentiler

• $IMG_2949.jpg
    $IMG_2949.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 308
  • $IMG_2951.jpg
    $IMG_2951.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 598
hım bu arada bundan önceki renk açık kumral gibi bişeydi. onun üzerine yaptım

canım hakkaten çok doğalmış çok beğendim hem doğal hem ışıltılı dore renklerde hep yapay bi ışıltı vardır bu tam adı üstünde doğal altın ama sanki igoranın açık altın kumralından(8.5) dahamı koyumsu?

canım hakkaten çok doğalmış çok beğendim hem doğal hem ışıltılı dore renklerde hep yapay bi ışıltı vardır bu tam adı üstünde doğal altın ama sanki igoranın açık altın kumralından(8.5) dahamı koyumsu?
hayır canım
tam tersi arkadaşlar biraz daha açık olduğunu söyledi daha koyu değil gerçekten tatlı bir renk tavsiye ederim bu resim ev içinde ışıksız ortamda çekildi. dışarda daha hoş duruyor.

hayır canım
tam tersi arkadaşlar biraz daha açık olduğunu söyledi daha koyu değil gerçekten tatlı bir renk tavsiye ederim bu resim ev içinde ışıksız ortamda çekildi. dışarda daha hoş duruyor.

anladım canım demek senin taban rengin benden koyu olduğu için öyle gözüktü gözüme demek ben boyasam bende çok daha açık durack. aslın çokda açık istemiyorum ama bu çok doğal tatlı bi renk olduğu için sevdim buyüzden mutlaka gidip bakcam kataloğuna falan ozaman karar vercem:) teşekkür ederim tekrar

zemin rengin açık renk olduğundan renk güzel oturmuş,koyu saçlarda böyle durmaz..
bu boya garanti olarak eminönünde arkadaşın dediği gibi Zaza han ve çevresindeki hanlarda bulabilirsiniz..

canım boyalar ne kadar int. 11 falan bu boyalar sen nekadara aldın bende bugün 2 tüp 11.1 aldım bizim burda 6.5 tanesi pazartesi boyucam

Back