Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Perfect 8.71 kremalı kahve

Ben de saçıma hiç boya sürmedim, 25 yaşıma geldim ama. Bu sıralar ben de boyama düşüncelerindeyim. Ben beğenmedim bu rengi, mobilya gibi duruyor

jenefer lopez saç rengi diye geçiyor ben onun saçlarını çok beğeniyorum ama bu renk nasıl bende bilmiyorum ama benzetmeniz çok hoş çok güldüm sağolun

çok güzel bir renk ben de beğendim. kendim bu boyayı alıp boyayabilirim saçlarımı 1-2 ay sonra...

bende birkaç güne kadar boyarım sanırım resimde eklerim boyayı internet üzerinden bulabildim artık nezaman gelirse :44:

8.71 küllü olan bir renkmiş arkadaşlar benim saçımda zaten küllü renk vardı ve ondan oluşan yeşillik çok zor kurtulduğum için külsüz olsun dedim aynı rengin 8.7 olanını aldım oda katalokta pek farklı durmuyordu neyse boyadım sonuç kızıllığı biraz yoğun geldi ama gün ışığında nasıl duracak bilmiyorum evde sanki kızıl kahve gibi yada karemelimsi duruyor ışığa göre değişiyor resimde çektim ama pek renk belli olmuyor yinede eklicem öyle sarımsı kremalı kahve gibi felan durmuyo:44: ama fena değil kızıllık istemeyen arkdaşlar bence hiç denemesin yada 8.71 küllü olanını deneyebilir sanırım o daha az kızıl olacaktır :44:durmak yok boyaya devam

resimde pek belli değil ama kataloktan şu renge benzedi

boyamadan önce saçımda açık kumraldı birazda yeşil

Son düzenleme:

bence güzel bir renk olmuş canım...acaba gün ışığı vurunca nasıl görünüyor? sarı sarı mı parlıyor yoksa bakırlık biraz var mı?

bence güzel bir renk olmuş canım...acaba gün ışığı vurunca nasıl görünüyor? sarı sarı mı parlıyor yoksa bakırlık biraz var mı?
sabah kalkar kalkmaz hemen balkona koştum bakayım diye ama havada bir trlü aydınlanmıyor yağmur ve bulatlardan güneşte yok gördüğüm kadarıyla sarımsı hemde adını tam koyamadığım kızıl desem kızıl değil bakır desem tam bakırda değil bir kızıllık var çok açıkta olsa yani tam anlamadım çok kötü değil en çokta saçımdaki yeşillikler tamamen gitti diye seviniyorum koyu bir renk değil en azından istediğim renk olur üstüne ama öyle süper bişeyde değil

Arkadaşlar merhaba...Saçlarım karamel sarı, şöyle tatlı açık kahve olsun istiyorum. Jennifer Lopez, Tülin Şahin gibi. Koyu değil ama tatlı kahve nasıl olurum? koleston perfect serisini merak ediyorum. 8.7 sahara rengi mesela. 8.71 kremalı kahve ismi çok cazip geldi ama boncuk34 küllü çıkıyor demiş. Koleston kozmetiklerde 5 tl, bu serisi 16 tl. Neden bu kadar fark var? Saçlarım parlak ve bakımlı gözüksün istiyorum. Ne marka tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Kimseden cevap gelmedi arkadaşlar. Ben de 8.7 Saharayı aldım, denedim Evet farkı var. Yoğun, yakmıyor ve katalogdaki rengi veriyor. Kalıcılığını şimdi bilemiyorum arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…