Saç Rengi ve Saç Boyama koleston perfect 7.4 tizian kullananlar :))))

ugurbocugu1994

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
181
3
296
Konya
merhaba arkadaşlar.saçlarımı boyamayı düşünüyorum çok araştırdım neye boyayacağıma sonunda karar verdim gibi.istediğim renk koleston perfect in 7.4 tizianı sanırım. saçlarımı geçen sene oksidasyon kremle açmıştım ve o şekilde kullandım şimdiye kadar.daha öncesindede herhangi bi boya işlemi uygulamamıştım.yani şuanda uçları oksidanla açılmış açık bi renk dipleri de koyu kahve saçlarımın.şimdide boyama ile bu saç rengini elde etmek istiyorum.kullananınız var mı nasıldır bu renk istediğim sonucu elde edebilir miyim? Eki Görüntüle 761295 Eki Görüntüle 761297 bide buğday tenliyim ben bana gider mi sizce bu renk ?:26::26::26: lütfen yardım edinnn

bende bayılıyorum bu renge hatta boyarsam bidaha kesinlikle bu renk olacak.undan önceki boyam koleston perfect 6.4 tü.yani bunun bi ton koyusu.çünkü 7.4 ü bulamamıştım ve saçlarım sarı bakır ve kahverengi olmak üzere 3 renk barındırıyordu.iğrençti yani.2 tüp 6.4 yarım tüp te 7.7 koydum.çok kızıl olmasından korktum.ama mükemmel bi renk oldu ve her yer eşit renk oldu.ne yıpranma ne akma oldu.hayatımda boyadığım en kaliteli boyalardan biri.(hayatımda boyadığım 2 tane kaliteli boya var zaten ) BEN BU PERFECT SERİSİNE BAYILIYORUM YA

kızlar bir şey sormak istiyorum.koleston perfect ıkı kutu 12.11 aldım geçen gun.ama oksıdanı yoktu.uzerındekı talımatta bır tupe ıkı 60 ml koyulmalı dıo ama saçımda turunculuklar var.daha da turuncu olmaz mı?sıtede de arastırdım herkes farklı oksıdan olcusu vermıs bu perfect serısı ıcın?bılgısı olan yardımcı olabılır mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…