Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Naturel 7/1küllü kumral mı 8/1 açık küllü kumral mı?

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
333
güzelim saçlarımı kuaför mahvetti röfle yaptırayım dedım saçlarımın tepesi turuncu oldu kapatmak için açık kestaneye boyadım ama yeterli olmadı şimdi 7/1 küllü kumral aldım kafamda karıstı acaba gidip 8/1le değiştirsem mi asıl sac rengim açık küllü kumral kendı saç rengime dönmek istiyorum tutar mı? bilgilerinizi tecrübelerinizi esirgemeyin lütfen

Kızıllıkları koyu renkler daha iyi kapatır o yüzden 7.1 daha doğru bir tercih.
Kullandığın açık kestanenin numarası kaçtı?

uzun süre 8.1 kullandım ama kendi saçımın üstüne uyguladım kestane üstünde nasıl bir etki verir bilemedim :44: benim saçlarım baya koyu ama çok beyazım olduğundan boyuyorum önde olduğu için beyazlarım kamufle oluyor açık renkte bende daha açık renge boyucam

L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse bu renge boyadım köpük boyaydı fazla etkili olmadı ama saçlarımı çok yumuşak yaptı koyu saç istemiyorum ama kutunun üzerindeki baya bi açık renk tutarsa harika olur diğer markaların açık küllü kestanesi ile 7.1 deki resim aynı renk görünüyo kullanan var mı hiç?

7.1 turunculuğu güzel kapatıyor ben lorealinkini kullanmıştım memnun kaldım çıkan renkten

aldığım boyayı değiştirme kararı aldım gidip açık küllü kumral alacağım umarım değişim yaparlar bi hafta kadar oldu

çok teşekkür ederim zaten benim doğal rengim biraz daha açığı zaten 8.1 i le değistirecektimmarkette kalmamış bu resimden sonra artık eminim koleston naturel daha açık görünüyor nette o fotoyu bulamadım yeni bi resim
bulursam koyucam micra tekrar sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…