Öyle canım makyajsız soluk duruyo ciltler her zaman yaparım diyosan hiç düşünmeden yap derim içinde kalmasın yakışmaz diye de düşünüyosan çıtçıtlarını boya tut yüzüne olur mu olmaz mı daha iyi anlarsın beğenirsen yaparsın.
ben boyadım bugun ama bronz kahveye yıne elım çukulata kızıl vardı palettede ona gıttı aldım yarı yolda dondum gerı aynısını aldım yarın eklerım sımdı cok koyuı duruyor aksam aksam
Öyle canım makyajsız soluk duruyo ciltler her zaman yaparım diyosan hiç düşünmeden yap derim içinde kalmasın yakışmaz diye de düşünüyosan çıtçıtlarını boya tut yüzüne olur mu olmaz mı daha iyi anlarsın beğenirsen yaparsın.
ben boyadım bugun ama bronz kahveye yıne elım çukulata kızıl vardı palettede ona gıttı aldım yarı yolda dondum gerı aynısını aldım yarın eklerım sımdı cok koyuı duruyor aksam aksam
Bronz kahveyi ben de boyamıştım ama boyamadan önce dikkat etmem gereken birşey vardı saçımı daha önce siyaha boyamıştım ve böyle 4 parmak felan yeni saçlarım çıkmış ben unuttum boyadım saçları kendi saçlarım tam tuttu harika bi renk oldu ama siyah olan yerler koyu oldu iki renkti kafam çok kötüydü hemen ardından siyaha boyadım tekrar:gitme:
Patlıcan moru ben de kullandım ama koyu oluyor ve kızıllık oluyor. Benim saçım öyle olmuştu. Ben lorealin bi serisinde boyamıştım kızıldı o zaman saçlarım boyadığımda mor oldu harika bi mordu ama çok çbk aktı 3 yıkamada gitti mor, kızıl kaldı. Umarım bu boya akmaz ne zaman boyamayı düşünüyosun pandoram
karabirber canım ,kestane renk var saçlarımda akıtmaya çalışıyorum bu ara beyaz sabunla ki ,bu mor daha açık tutsun ve parlasın diye ...3-5 yıkama sonrasında boyayacağım ,tabi sabredebilirsem aklinialirimsmile
Off off ben de istiyom bu renkten işteee kutudakinin aynısı tutsa boyarım ben kızıllık olsun istemiyom direk mor olsun istiyom sana da yakışır bu pandoram ama makyajsız hoş olmaz hep makyaj ister gibibilmiyorumkismile
karabirber canım ,kestane renk var saçlarımda akıtmaya çalışıyorum bu ara beyaz sabunla ki ,bu mor daha açık tutsun ve parlasın diye ...3-5 yıkama sonrasında boyayacağım ,tabi sabredebilirsem aklinialirimsmile