Saç Rengi ve Saç Boyama koleston naturals kızıl -kestane...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu ton da çok hoşmuş ...evet makyaj gerek ,ama makyaj hep gerek ki yaaohaoldumsmile

Öyle canım makyajsız soluk duruyo ciltler her zaman yaparım diyosan hiç düşünmeden yap derim içinde kalmasın yakışmaz diye de düşünüyosan çıtçıtlarını boya tut yüzüne olur mu olmaz mı daha iyi anlarsın beğenirsen yaparsın.

ben boyadım bugun ama bronz kahveye yıne elım çukulata kızıl vardı palettede ona gıttı aldım yarı yolda dondum gerı aynısını aldım yarın eklerım sımdı cok koyuı duruyor aksam aksam

yakışır umarım,patlıcan moru kullandım daha önce ama bakalım bu nasıl olacak ...bilmiyorumkismile

ben boyadım bugun ama bronz kahveye yıne elım çukulata kızıl vardı palettede ona gıttı aldım yarı yolda dondum gerı aynısını aldım yarın eklerım sımdı cok koyuı duruyor aksam aksam

yarın ekle ,bakalım :smiley-cool:

Bronz kahveyi ben de boyamıştım ama boyamadan önce dikkat etmem gereken birşey vardı saçımı daha önce siyaha boyamıştım ve böyle 4 parmak felan yeni saçlarım çıkmış ben unuttum boyadım saçları kendi saçlarım tam tuttu harika bi renk oldu ama siyah olan yerler koyu oldu iki renkti kafam çok kötüydü hemen ardından siyaha boyadım tekrar:gitme:

yakışır umarım,patlıcan moru kullandım daha önce ama bakalım bu nasıl olacak ...bilmiyorumkismile

Patlıcan moru ben de kullandım ama koyu oluyor ve kızıllık oluyor. Benim saçım öyle olmuştu. Ben lorealin bi serisinde boyamıştım kızıldı o zaman saçlarım boyadığımda mor oldu harika bi mordu ama çok çbk aktı 3 yıkamada gitti mor, kızıl kaldı. Umarım bu boya akmaz ne zaman boyamayı düşünüyosun pandoram

karabirber canım ,kestane renk var saçlarımda akıtmaya çalışıyorum bu ara beyaz sabunla ki ,bu mor daha açık tutsun ve parlasın diye ...3-5 yıkama sonrasında boyayacağım ,tabi sabredebilirsem aklinialirimsmile

pandoracım bu renk supermıs bence dusunebılırsın cnm..

Hmm anladım cnm az sabret güzel olsun boyayınca foto isterimaklinialirimsmile

bennermin evet cnm hoş renk o da...ama saçımın zemini koyu kalır ...kestane saçım...

karabiber ,güzel olsun da,istediğim gibi paylaşırım tabii..

başka fikirler varsa açığım kzılar ...daha açık bir ton elde edebilmek adına na tür karışımla olabilir dersiniz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…