senin saçının altında röfle varsa aktıkça güzelleşir ozaman.
benimde saçım röfleliyken kestaneye boyatmıştım fotolarda bu morumsu kızılımsı yansıma oluyordu çok hoşuma gidiyordu ama rengin tam adını bilmiyordum.keşke normaldede böyle görünse hep diyordum
sanırım istediğim renk buydu.mürdümden farkı ne olabilir bunun sence?
canım benim çıtçıtlarım var hali hazırda boy boy hemde 9 adet aklinialirimsmile bir tanesi öyle yapabilirim hem o açık kumrak renkte ,evde bitkisel açıcımda var olmazsa acar yaparım ...hatta o çıtçıtımı açıcı ile açıp bu boya ile boyayacağım saçımını boyadığım ile ve onu önümdeki o saça kondururum yine olur ..alternatifim çok...bakıcağım artık ..düşünmüyorum değil sositososito..bu arada boyaları karışrımak açık ton boya ile sonuç vermez zaten ,saçım boyalı çünkü boya boyayı açmaz ama 6 lık oksidan yerine 9 luk oksianla bir nebze 1 ton belki de da açık olup ,parlaklığı elde etmiş olacağım :lepi:pandora yapma guluşum karıstırma ansacın heralde sacların guzel tutar hadı bıraz fazla koydun acıcıyı lila oldu sacların cunku bu mur açarsan rengı lıla olur eflatun olur bebısım sakın haaa ana sacınsa eger hemen tutar bu renk cunku açık bır renk degıl 2. ye kesın ıstedıgın gıbı olur benım kızın jımnastık ogretmenının saclarının kesımı aynı senınkı gıbı yanı daha yontulmusu yanları rıhanna modelı o uzun olan tutumlara 2 tane lila mor gıbı kaynak taktırmıs sadece roflenını 2 tutamını dusun super olmus bence sen bu renge boya ve 2 ton açıgı kaynak yaptır malıyetı cok az olur hemde havası olur bende dusunuyorum ama benım saca hangı renk goder bılmıyorum kırımızı olurmu kı
Off off ben de istiyom bu renkten işteee kutudakinin aynısı tutsa boyarım ben kızıllık olsun istemiyom direk mor olsun istiyom sana da yakışır bu pandoram ama makyajsız hoş olmaz hep makyaj ister gibibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?