• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston naturals kızıl -kestane...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
koleston naturals 3-6 kızıl kestane rengi diye geçiyor , tam kutudaki gibi olsun istiyorum ,hatta 1 ton açığı da kabulumduryerimseniben ama saçlarım kestane resimleri aşağıda.. demem o ki ,ben saçımın üzerine bu nu boyadığım zaman patlıcan moru olacak ama ben daha açık bir renk ,mor yansıma istiyorum bu yüzden sizde danışmak istedim ,boyayı kullanırken 9 luk oksidan daha mı açık bir renk elde etmemi sağlar dersiniz yoksa açık bir renk bir mor lila ile karıştırmalımıyım ? önerileriniz ve bilgilerinize sağlık şimdiden ...:içelim:
aldığım boya 3-6

kendi saç rengim

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun boyanı almışsın:)
bence bu renk çok hoş görünüyor.ama sorunun yanıtını bilgim olmadığı için pek veremiyorum.mutlaka sonuç kutudakiyle birebir olmaz.ona yakın birşey yaparsın.
kuaför siteleri var ordakiler sorulara biraz ukalaca cevaplar yazıyorlar ama istersen bir yardım alabilirsin CADIARZU

bence hiç bir renkle karıştırmadan direkt boya

canım üye olduğum bir siteden yardım alıyorum zaten böyle zamanlarda:)))
yine aldım ...9 luk oksidan karıştır dedi o da düşündüğümü söyledi ,bir nebzede olsa daha açık bir ton elde ederim ama kutudaki kadar bile olmaz sanıyorum ,3-5 kez daha saçımı beyaz saabunla yıkayacağım altta röflem olduğu için açık renkler iyice çıksın boyayacağım ,tabii sabır edebilirsem :)

senin saçının altında röfle varsa aktıkça güzelleşir ozaman.
benimde saçım röfleliyken kestaneye boyatmıştım fotolarda bu morumsu kızılımsı yansıma oluyordu çok hoşuma gidiyordu ama rengin tam adını bilmiyordum.keşke normaldede böyle görünse hep diyordum
sanırım istediğim renk buydu.mürdümden farkı ne olabilir bunun sence?

senin saçının altında röfle varsa aktıkça güzelleşir ozaman.
benimde saçım röfleliyken kestaneye boyatmıştım fotolarda bu morumsu kızılımsı yansıma oluyordu çok hoşuma gidiyordu ama rengin tam adını bilmiyordum.keşke normaldede böyle görünse hep diyordum
sanırım istediğim renk buydu.mürdümden farkı ne olabilir bunun sence?

canım bu tonlara erik adı veriliyor ...hani bizler kırmızı erik deriz ya ondan ...mürdüm renkte denilir zaten adına...yani fark yok ...sadece markalarda ve tonlarda farklılık var kendine uygun olanı ve tabiki saçın zeminini hesap ederek birebir olmasa da yakın tonu yakalamaya çalışacağız:))
sen daha koyu ton istersen bunlar var

pandora yapma guluşum karıstırma ansacın heralde sacların guzel tutar hadı bıraz fazla koydun acıcıyı lila oldu sacların cunku bu mur açarsan rengı lıla olur eflatun olur bebısım sakın haaa ana sacınsa eger hemen tutar bu renk cunku açık bır renk degıl 2. ye kesın ıstedıgın gıbı olur benım kızın jımnastık ogretmenının saclarının kesımı aynı senınkı gıbı yanı daha yontulmusu yanları rıhanna modelı o uzun olan tutumlara 2 tane lila mor gıbı kaynak taktırmıs sadece roflenını 2 tutamını dusun super olmus bence sen bu renge boya ve 2 ton açıgı kaynak yaptır malıyetı cok az olur hemde havası olur bende dusunuyorum ama benım saca hangı renk goder bılmıyorum kırımızı olurmu kı

senin aldığın renk daha güzel.kadının tenide buğday sanırım,daha çok yakışmış

pandora yapma guluşum karıstırma ansacın heralde sacların guzel tutar hadı bıraz fazla koydun acıcıyı lila oldu sacların cunku bu mur açarsan rengı lıla olur eflatun olur bebısım sakın haaa ana sacınsa eger hemen tutar bu renk cunku açık bır renk degıl 2. ye kesın ıstedıgın gıbı olur benım kızın jımnastık ogretmenının saclarının kesımı aynı senınkı gıbı yanı daha yontulmusu yanları rıhanna modelı o uzun olan tutumlara 2 tane lila mor gıbı kaynak taktırmıs sadece roflenını 2 tutamını dusun super olmus bence sen bu renge boya ve 2 ton açıgı kaynak yaptır malıyetı cok az olur hemde havası olur bende dusunuyorum ama benım saca hangı renk goder bılmıyorum kırımızı olurmu kı
canım benim çıtçıtlarım var hali hazırda boy boy hemde 9 adet aklinialirimsmile bir tanesi öyle yapabilirim hem o açık kumrak renkte ,evde bitkisel açıcımda var olmazsa acar yaparım ...hatta o çıtçıtımı açıcı ile açıp bu boya ile boyayacağım saçımını boyadığım ile ve onu önümdeki o saça kondururum yine olur ..alternatifim çok...bakıcağım artık ..düşünmüyorum değil sositososito..bu arada boyaları karışrımak açık ton boya ile sonuç vermez zaten ,saçım boyalı çünkü boya boyayı açmaz ama 6 lık oksidan yerine 9 luk oksianla bir nebze 1 ton belki de da açık olup ,parlaklığı elde etmiş olacağım :lepi:
senin saçlar ne ren k ki canım tam hatırlyamıyorum CADIARZU

istedıgın bu heralde ama dıkkat et bacım ya ılk bence cok acık yapma begenırsen acarsın

Eklentiler

• $y5uila0.jpg
    $y5uila0.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 4.612
bak bıde bu var hoş duruyor

Eklentiler

• $asimetrik-sac-kesim-modeli.jpg
    $asimetrik-sac-kesim-modeli.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 201
yok canım o çok çiğ ve mat bir ton ...zaten o yanılmıyorsam photoshopla yapılmış .. boya kutusunun üzerindeki ton yada 1-2 ton koyusu istediğim olumunekankayizsmile
2.sinde daha çok kızıllık var ama hoş renk ..kızıl kullandım çok ,severim,albümümde vardı hatta kızıl saçlı halim , ama nedense bu renge taktım :))

hadı bakalım hayırlısı ozaman evet ılk resım fotoshop albumune bakayım bır

2eojsy0.jpg

bende bunu begendım ama bunu ancak kuafor yapar

cennet kokulum canım hoş bir renk buda makyajla süper olur bu renk aklinialirimsmile
boyyaınca resim isterim

çok güzel bi renk ama kullanması zor olmazmı ki çabuk akar bide evde tutturabilirmisiniz acaba neyse boyayınca resim ekleyin çok merak ettim

Off off ben de istiyom bu renkten işteee kutudakinin aynısı tutsa boyarım ben kızıllık olsun istemiyom direk mor olsun istiyom sana da yakışır bu pandoram ama makyajsız hoş olmaz hep makyaj ister gibibilmiyorumkismile

Off off ben de istiyom bu renkten işteee kutudakinin aynısı tutsa boyarım ben kızıllık olsun istemiyom direk mor olsun istiyom sana da yakışır bu pandoram ama makyajsız hoş olmaz hep makyaj ister gibibilmiyorumkismile

canım bu ton da çok hoşmuş ...evet makyaj gerek ,ama makyaj hep gerek ki yaaohaoldumsmile

Back