Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoleston Naturals 8-1 Açık Küllü Kumral
Kızlar bu boyayı kullanan varmı?Sizlere bir kaç sorum olacak.
Şu andaki saç rengim neredeyse açık kumral , belki çok az daha koyusu. Bu boyayla boyarsam yeşerme olur mu? Küllülük oranı nasıldır sizce ve de kutudaki gibi mi tutar yoksa çok daha koyu mu tutar? Yardımcı olursanız çok sevinirm.
ben kullandım yeşerme olmaz canım. kutudaki kadar açık tutmasa da güzel bir renk veriyor, bakırlık varsa saçta matlaştırıyor. ben memnun kalmıştım ama amonyaklı olduğu için saça zarar veriyor elbette...
Kızlar bu boyayı kullanan varmı?Sizlere bir kaç sorum olacak.
Şu andaki saç rengim neredeyse açık kumral , belki çok az daha koyusu. Bu boyayla boyarsam yeşerme olur mu? Küllülük oranı nasıldır sizce ve de kutudaki gibi mi tutar yoksa çok daha koyu mu tutar? Yardımcı olursanız çok sevinirm.
canım eger yeşermeden sikayetci isen sana ufak bir önerim olabilir...yeşerme önceleri belli etmiyor kendini ama aradan zaman gectikce yeşerme dedigin gibi
oluyor genelde kumral yada küllü kumral tüm boyalarda bu yeşermeler olusuyor... bu yeşermeden kurtulmak ve olusmasını engellemek istiyorsan eger tırnak ucu kadar
kızıl karıstır sacını kumrala yada küllü kumrala boyarken...
teşekkür ederim kızlar, önerilerinizi denicem ama çok koyu tutuyorsa ve kutudakiyle alakasızsa sanırım bununla boyamam. kutudaki renk çok hoşuma gidiyordu ondan denemek istiyordum .. daha profesyonel bir markanın küllüleri daha iyi olur sanırım ...
teşekkür ederim kızlar, önerilerinizi denicem ama çok koyu tutuyorsa ve kutudakiyle alakasızsa sanırım bununla boyamam. kutudaki renk çok hoşuma gidiyordu ondan denemek istiyordum .. daha profesyonel bir markanın küllüleri daha iyi olur sanırım ...
canım bak kutudaki resimde tamm saç diplerindeki renk gibi oluyor aslında. şimdi dikkatli baktım da, öyle çıkmıştı benim saçım. diğer yerlerdeki açık sarı rengi insan baskın olarak görünce sanıyor ki boyayınca o renk olacak...tutan renk tam diplerdeki o koyumsu duran renk...
tamam cnm teşekkür ederim ama benim şu andaki saç rengim çok da açık değil, o yüzden sanırım koleston perfectin 8.1 ile 8.0 ından yarım tüp koyup boyuyacam. En azından koleston perfect katologdakiyle hemen hemen aynı renk tutuyor...
sonrasında düzeltebildin mi?? şu an anlayamadıgım bı renkteyım ve eger cozum bulamazsam koyuya boyatmayı dusunuyorum yanı sacımın rengı acık ama ne renk anlamadın soluk kötu tarıfsız bişiii ((
sonrasında düzeltebildin mi?? şu an anlayamadıgım bı renkteyım ve eger cozum bulamazsam koyuya boyatmayı dusunuyorum yanı sacımın rengı acık ama ne renk anlamadın soluk kötu tarıfsız bişiii ((