• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston köpük boyayla boyadığım saçlarım( köpük boya hakkındaki yorumlarım=) )

bizi köpük boya konusunda aydınlattıgın için tşk ederim canım :81: reklamlarda görünce nasıl olur diye düşünüyordum saçlarını görünce
beğendim gayet güzel olmuş bende saçlarımı boyamak istiyorum fakat saçlarım belime geliyor ve çok gür acaba 1 kutu boya yeter mi
sana yetmiş ama saçların tam olarak ne kadar uzunlukta bunu bilirsem dahada aydınlanmış olacagım şimdiden tşkler :97:

saçlarım belimin ortasında canım. yani çok fazla da uzun değil öyle. ama bana arttı bile.

Aşkım benim saçım suan fındık kabuğu ve bende almk istiyorum koleston köpük boya. ama koyu sevmiyorum koyu olmaması için çok mu bekletmem lazım az mı anlamıyorum oyle ıslerden hatta annem boyamıstı sacımıda :72: fazla bekletince koyu mu oluyor normal mi ? Ve hayırlı olsun çok güzel olmuş saçının rengi güle güle kullaan :nazar:

benim sarı saçımda 10 ddk bkledi deneyim demiştim simsiyah kaldı saçın orası 70 denemiştim hemde:32:

Back
X