• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koleston köpük boyayla boyadığım saçlarım( köpük boya hakkındaki yorumlarım=) )

mavis_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
93
0
36
İstanbul
arkadaşlar saçlarım karamel renkti. akınca da bayağı açıldı. fındık kabuğu rengine boyamaya karar verdim. ve boya almaya gidince bakarken kolestonun köpük boyasını denemek geldi içimden:76: aldım yorumlardan çok koyu tuttğnu okumuştum o yüzden saçıma sürüp 15 dakika beklettim riske atmamak için. boyaya gelince evet uygulanışı kolay. kendi saçımı ilk defa boyadım ve korkarak başladım her yer ayrı bi renk olucak diye telaş yaptım boya gelmeyen yerler varmış gibi hissettim takii saçımı durulayıp da kurutana kadar . o kdar beceriksz olmama rağmen renk heryere eşit dağılmış:9: işte en sevdiğim yanı da bu oldu. heryerde aynı rengi verdi. tek olumsuz yorumum kokusu çok kötü b an zehirlencem sandım:53: ve saçlarımın resmini de koyuyorum :)) $Kitty-0597.jpg

arkadaşlar saçlarım karamel renkti. akınca da bayağı açıldı. fındık kabuğu rengine boyamaya karar verdim. ve boya almaya gidince bakarken kolestonun köpük boyasını denemek geldi içimden:76: aldım yorumlardan çok koyu tuttğnu okumuştum o yüzden saçıma sürüp 15 dakika beklettim riske atmamak için. boyaya gelince evet uygulanışı kolay. kendi saçımı ilk defa boyadım ve korkarak başladım her yer ayrı bi renk olucak diye telaş yaptım boya gelmeyen yerler varmış gibi hissettim takii saçımı durulayıp da kurutana kadar . o kdar beceriksz olmama rağmen renk heryere eşit dağılmış:9: işte en sevdiğim yanı da bu oldu. heryerde aynı rengi verdi. tek olumsuz yorumum kokusu çok kötü b an zehirlencem sandım:53: ve saçlarımın resmini de koyuyorum :))Eki Görüntüle 233777

gule gule kullan canım bu arada sacların cok bakımlı duruyo masallah :)

çok güzel olmuş güle güle kullan :46:bende boyamak istiyorum fındık kabuğuna benim saçımda boya yok kestane ama korkuyorum rengi güzel olmaz diye:59:

çok güzel olmuş güle güle kullan :46:bende boyamak istiyorum fındık kabuğuna benim saçımda boya yok kestane ama korkuyorum rengi güzel olmaz diye:59:
teşekkür ederim canım. sen de şöyle yap saçının küçük bi yerinde dene nasıl bi renk oluyor diye. ne kadar bekletince nasıl bi renk çıkıyor ona dikkat et . hoşuna giderse de boya gitsin:32:

çok güzel olmuş güle güle kullan
benim sormak istediğim birşey var ben normalde iki paket boya kullanıyordum tek paket yetmiyo saçıma
bu köpük boyada miktar ne sen normalde tek paketlemi boyuyordun
yani demek istediğim bir köpük boya yeterli olurmu acaba

çok güzel olmuş güle güle kullan
benim sormak istediğim birşey var ben normalde iki paket boya kullanıyordum tek paket yetmiyo saçıma
bu köpük boyada miktar ne sen normalde tek paketlemi boyuyordun
yani demek istediğim bir köpük boya yeterli olurmu acaba
canım bak bunu yazmayı unutmuşum. normalde bana da tek paket yetmiyordu. hatta bundan da 2 tane mi alsam diye düşünmüştüm. fakat bu yetti ve arttı bile. köpüğü sıkıyorum sıkıyorum bitmiyo dibinde kalanını çöpe attım valla :21:

bende bu konuda kararsız kaldığım için almamıştım
dibim geldi bu hafta sonu bir deniyim bakalım
15 dak bekletmişsin ben ne yapsamki

yeniden koyu saçlı olmaktan korktum canım. yıkandıkça akar falan koyu olsa bile diye düşünmüştüm ama. gene de göze alamadım az beklettim bana yetti bu renk :)

bizi köpük boya konusunda aydınlattıgın için tşk ederim canım :81: reklamlarda görünce nasıl olur diye düşünüyordum saçlarını görünce
beğendim gayet güzel olmuş bende saçlarımı boyamak istiyorum fakat saçlarım belime geliyor ve çok gür acaba 1 kutu boya yeter mi
sana yetmiş ama saçların tam olarak ne kadar uzunlukta bunu bilirsem dahada aydınlanmış olacagım şimdiden tşkler :97:

kolestonun hangi rengine boyadın tam anlayamadım.... fındık kabuğu mu? numarası kaç?:26:

Back
X