arkadaşlar saçlarım karamel renkti. akınca da bayağı açıldı. fındık kabuğu rengine boyamaya karar verdim. ve boya almaya gidince bakarken kolestonun köpük boyasını denemek geldi içimden:76: aldım yorumlardan çok koyu tuttğnu okumuştum o yüzden saçıma sürüp 15 dakika beklettim riske atmamak için. boyaya gelince evet uygulanışı kolay. kendi saçımı ilk defa boyadım ve korkarak başladım her yer ayrı bi renk olucak diye telaş yaptım boya gelmeyen yerler varmış gibi hissettim takii saçımı durulayıp da kurutana kadar . o kdar beceriksz olmama rağmen renk heryere eşit dağılmış işte en sevdiğim yanı da bu oldu. heryerde aynı rengi verdi. tek olumsuz yorumum kokusu çok kötü b an zehirlencem sandım ve saçlarımın resmini de koyuyorum :))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama koleston köpük boyayla boyadığım saçlarım( köpük boya hakkındaki yorumlarım=) )
- Konu Sahibi mavis_m
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar saçlarım karamel renkti. akınca da bayağı açıldı. fındık kabuğu rengine boyamaya karar verdim. ve boya almaya gidince bakarken kolestonun köpük boyasını denemek geldi içimden:76: aldım yorumlardan çok koyu tuttğnu okumuştum o yüzden saçıma sürüp 15 dakika beklettim riske atmamak için. boyaya gelince evet uygulanışı kolay. kendi saçımı ilk defa boyadım ve korkarak başladım her yer ayrı bi renk olucak diye telaş yaptım boya gelmeyen yerler varmış gibi hissettim takii saçımı durulayıp da kurutana kadar . o kdar beceriksz olmama rağmen renk heryere eşit dağılmış işte en sevdiğim yanı da bu oldu. heryerde aynı rengi verdi. tek olumsuz yorumum kokusu çok kötü b an zehirlencem sandım ve saçlarımın resmini de koyuyorum :))Eki Görüntüle 233777
gule gule kullan canım bu arada sacların cok bakımlı duruyo masallah :)
gule gule kullan canım bu arada sacların cok bakımlı duruyo masallah :)
teşekkür ederim canım gerçekten saçımın maşallahı var oryal bile değmiş bi saç yani
teşekkür ederim canım. sen de şöyle yap saçının küçük bi yerinde dene nasıl bi renk oluyor diye. ne kadar bekletince nasıl bi renk çıkıyor ona dikkat et . hoşuna giderse de boya gitsinçok güzel olmuş güle güle kullan bende boyamak istiyorum fındık kabuğuna benim saçımda boya yok kestane ama korkuyorum rengi güzel olmaz diye
tenine yüzüne gitmiş güle güle kullan cnm
teşekkür ederimm
Cok tatli bir renk olmus bence.
sevindim böyle düşünmene canım renk iyice içime sinmeye başladı:79:
canım bak bunu yazmayı unutmuşum. normalde bana da tek paket yetmiyordu. hatta bundan da 2 tane mi alsam diye düşünmüştüm. fakat bu yetti ve arttı bile. köpüğü sıkıyorum sıkıyorum bitmiyo dibinde kalanını çöpe attım vallaçok güzel olmuş güle güle kullan
benim sormak istediğim birşey var ben normalde iki paket boya kullanıyordum tek paket yetmiyo saçıma
bu köpük boyada miktar ne sen normalde tek paketlemi boyuyordun
yani demek istediğim bir köpük boya yeterli olurmu acaba
bizi köpük boya konusunda aydınlattıgın için tşk ederim canım :81: reklamlarda görünce nasıl olur diye düşünüyordum saçlarını görünce
beğendim gayet güzel olmuş bende saçlarımı boyamak istiyorum fakat saçlarım belime geliyor ve çok gür acaba 1 kutu boya yeter mi
sana yetmiş ama saçların tam olarak ne kadar uzunlukta bunu bilirsem dahada aydınlanmış olacagım şimdiden tşkler :97:
beğendim gayet güzel olmuş bende saçlarımı boyamak istiyorum fakat saçlarım belime geliyor ve çok gür acaba 1 kutu boya yeter mi
sana yetmiş ama saçların tam olarak ne kadar uzunlukta bunu bilirsem dahada aydınlanmış olacagım şimdiden tşkler :97:
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
kolestonun hangi rengine boyadın tam anlayamadım.... fındık kabuğu mu? numarası kaç?:26:
fındık kabuğu.7/3 canım.
bende öyle yapıcam artık tşkler cvplar için canım
rica ederimm:93:
bende öyle yapıcam artık tşkler cvplar için canım
rica ederimm:93: