Saç Rengi ve Saç Boyama koleston köpük boya ...

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Bu koleston'un alınan renkten 3-5 ton koyu yapmasından bıktım yemin ediyorum. Annemin saçları açık sarıydı. Uygulaması kolay diye köpük boya yaptık. Şu renk ;

Resimde de gördüğünüz üzere gayet açık bir sarı tonu. Zaten 8.0 numara koyu bir ton olmaz. Koleston köpük boyanın en açık rengi 9.1 o da küllü diye istemedik.
Annemin saçında çıkan renk orta koyulukta yeşilimtırak bir kahverengi.
Kadıncağız çok üzüldü haliyle. Yüzüne karşı da söyleyemiyorum böyle bir görüntü olduğunu. Deli oldum yani.
Hadi kahverengilerinde siyaha kaçıyor bir derece kabul edilebilir de, sarının sarı saça uygulandığında saçın rengini koyultması olacak iş değil yahu. Beyazları kapatmadığını da belirtmek isterim..

Son düzenleme:
evet haklısın cnm .koleston renklerı koyu cıkartıyor onun ben de farkındayım .ama bence en kalıtelı boya da koleston .saca cok zarar vermıyor .
cogu kısı paletteden memnun ama ben de hıc memnun olmadım .palette ıle bır kere boyadım sacımı bır daha da boyamam .sacımın uclarını yaktı mı artık bılmıyorum puskul puskul yaptı .boyadan sonra sac ılk gun parlar yaa,palette de hıc parlama olmadı aksıne mat nemsız bır sac elde ettım .neyse kı kuaforde uclardan bıraz aldırarak sok bakımlarla topladım .

Ben de palette nin saça iyi gelmediğini okumuştum. Koleston ve Loreal den başka marka kullanmıyoruz biz de. Bir ara bitkisel olduğu için Garnier kullanmıştım, o da saçta büyük değişiklikler yapmaya kalktığında pek işe yaramıyor. Loreal in köpük boyasında sarı renk olmadığı için Koleston'dan almak durumunda kaldık. Olanlar da oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…