Denemedım ama okudugum ve etrafımdan duydugum kadarıyla koyu saclar uzerıne uygulanan kahve renklerı sıyah olabılıyo yanı bı kac ton acıgını almanı tavsıye ederım eger tabanın koyu renk ıse hıı unutmadan bu kopuk boyadan cok sıkayt duydum cnm ya sacı dokuyomus ve cok renk dalgalanması yapıyomus cok kotuledım ama kotuleme dgıl duyduklarmı soledm cnm karar senın hayırlısı olsun :)
Valla ben de köpük boya denedim kızıl viole ama hiç istediğim gibi olmadı 3 ay önce boyamıştım saçlarımı sarı röfle'den çikolata kahveye ...renk yıkandıkça açıldı ben de değişiklik olsun diye köpük boya da yeni çıkmış tabi bi deniyeyim dedim...Saçımda şimdi Kızıl viyole'nin kızıllığı yok...herkes sen siyaha mı boyattın saçlarını diyor....
şimdi bugün gidip kuaförde kahve tonlarına geçiş yapıcam bu arada ben evde boyayalı 3 gün oldu ..tutar mı kızlar boya ???
bıldıgım kadarıyla beklemen gerekır 3 gun cok az bı sure bence hem sacın cok yıpranır bıraz bekle bu arada sactakı boyayı akıtmak ıcın beyaz sabun kullanılıyormus bunuda kk dan ögrendım dene ıstersen
bıldıgım kadarıyla beklemen gerekır 3 gun cok az bı sure bence hem sacın cok yıpranır bıraz bekle bu arada sactakı boyayı akıtmak ıcın beyaz sabun kullanılıyormus bunuda kk dan ögrendım dene ıstersen