Saç Rengi ve Saç Boyama koleston köpük boya çikolata kahve resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrlm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
283
153
123
slm kızlar koleston köpük boyada çikolata kahveyı deneyen var mı ? deneyenler yardımcı olabılrmi

Denemedım ama okudugum ve etrafımdan duydugum kadarıyla koyu saclar uzerıne uygulanan kahve renklerı sıyah olabılıyo yanı bı kac ton acıgını almanı tavsıye ederım eger tabanın koyu renk ıse hıı unutmadan bu kopuk boyadan cok sıkayt duydum cnm ya sacı dokuyomus ve cok renk dalgalanması yapıyomus cok kotuledım ama kotuleme dgıl duyduklarmı soledm cnm karar senın hayırlısı olsun :)

deneyen arkadaşlar yorum bekliyorum lütfen :97:

Valla ben de köpük boya denedim kızıl viole ama hiç istediğim gibi olmadı 3 ay önce boyamıştım saçlarımı sarı röfle'den çikolata kahveye ...renk yıkandıkça açıldı ben de değişiklik olsun diye köpük boya da yeni çıkmış tabi bi deniyeyim dedim...Saçımda şimdi Kızıl viyole'nin kızıllığı yok...herkes sen siyaha mı boyattın saçlarını diyor....

şimdi bugün gidip kuaförde kahve tonlarına geçiş yapıcam bu arada ben evde boyayalı 3 gün oldu ..tutar mı kızlar boya ???

bıldıgım kadarıyla beklemen gerekır 3 gun cok az bı sure bence hem sacın cok yıpranır bıraz bekle bu arada sactakı boyayı akıtmak ıcın beyaz sabun kullanılıyormus bunuda kk dan ögrendım dene ıstersen

Sağol canım unutmuştum şu beyaz sabun işini,hatırlattın iyi oldu...ben bir kaç gün bekleyeyim bari....

kızlar benim kuaförüm saçımdaki boyanın akması için bana 2 hafta arap sabunu kullandırdı.Ve arap sabunu da boyayı akıtıo aklınızda bulunsun..

kızlar benim kuaförüm saçımdaki boyanın akması için bana 2 hafta arap sabunu kullandırdı.Ve arap sabunu da boyayı akıtıo aklınızda bulunsun..

merhaba:)
arap sabunu kullanmışsınız peki sabun saçınızı sertleştirmedi mi?
yani nasıl oldu,onu sormak istedim?

evet sertleştiriodu tabiki.arap sabunundan sonra bidaha şampuanlıyordum çok duruluyordum ve bol krem sürüodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…