• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya 8/0

simpleplan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
117
1
46
Ankara
Arkadaşlar saçımda uçlarda sarı röfleler var kendi doğal rengi 7.0 kumral. Ben geçen ay loreal sublime mousse 6.2 boya ile bakırımsı bi kahve yapmak istedim. 3 hafta sonra sarıları iyice ortaya çıktı renk aktı. Tepelerde ışık vurunca çok az bir bakırlık var ama şu an saçımda 3 renk oldu nerdeyse. Hoş durmuyor.
Koleston köpük boya 8/0 ile boyasam nasıl bir sonuç alırım. Yardımcı olacak var mı?? :18:

Arkadaşlar saçımda uçlarda sarı röfleler var kendi doğal rengi 7.0 kumral. Ben geçen ay loreal sublime mousse 6.2 boya ile bakırımsı bi kahve yapmak istedim. 3 hafta sonra sarıları iyice ortaya çıktı renk aktı. Tepelerde ışık vurunca çok az bir bakırlık var ama şu an saçımda 3 renk oldu nerdeyse. Hoş durmuyor.
Koleston köpük boya 8/0 ile boyasam nasıl bir sonuç alırım. Yardımcı olacak var mı?? :18:
lorealin köpük boyalarını pek tanımıyorum ama renge baktım çok güzel bir renkmiş gerçekten ama renk tutturmaya çalıştığınız zaman 2. boyayı 15 gün sonra tekrar yapmanız gerekir ilk boyamada renk değiştirmek iyi sonuç vermez eğer boyadığınızda renk güzel olduysa 2. üçüncü boyamalarda renk tam olur şu an saçım 3 renk diyorsunuz sanırım 8.0 da ilk boyamada tam olmayacaktır renk farkını kapatacağını sanmam ama oda 2. 3 boyamada daha iyi sonuç verir sanırım tabi şimdiki saç tonunuzdan çok açık değilse 1- 2 ton fark varsa zamanla olur ilk boyadığınız zamanda renk daha iyi tutması için hangi boya olursa olsun boyayı mümkünse şampuan kullanmadan akıtın ve boyadan sonra mümkün olduğu kadar ilk bir kaç gün yıkamayın 2. boyamayıda 15 gün geçmeden yapınki renk anca tutmaya başlıyor kolay gelsin:16:

Back